Катерина Горанова най-сетне изказа мнението си за сагата между Асен Блатечки и Диляна Попова!

Връзката между Асен Блатечки и Диляна Попова се превърна в по-голяма мелодрама и от сапунен сериал. То не бяха раздели и събирания, то не беше чудо. Най-сетне обаче истината излезе наяве и то от устата на може би единствения трезвомислещ човек в любовния триъгълник, а именно Катерина Горанова.

Режисьорката, която е рамо до рамо с Асен Блатечки и която го дари с прекрасната му дъщеря Катя, набра смелост и реши да изкаже мнението си относно всички публикации, ровещи в личния й живот. Това разкриха близки до семейството на Асен Блатечки и Катерина източници от театралните среди на столицата.

[caption id="attachment_333898" align="alignright" width="300"]Асен Блатечки Катерина Горанова даде своя първи коментар по възможно най-интелигентния начин[/caption]

Катерина Горанова категорично отрекла, че се е събрала да живее отново с актьора. Но по всичко личи, че просто си е дала време за размисъл, а не се е разделила с него окончателно.

"Не сме заедно в момента. Не живеем заедно, но е вярно, че се виждаме всеки ден. Кога най-после ще спрат да пишат глупости от сорта, че съм тихата и кротка жена, която прощава всичко. Да, прощавала съм и може би ще го направя отново, но този път зависи изцяло от него. Компромиси вече няма да правя. Асен разполага с време, за да обмисли нещата сам за себе си и да реши как ще продължи живота си и с кого", заявила категорично Катерина Горанова пред най-близките си хора и колеги.

Що се отнася до Диляна Попова, интелигентната режисьорка за пореден път отрича да има каквито и да било отрицателни чувства към нея. Признава, че двете са се срещали, но отношенията им са изцяло и само официални. А препирните и разприте между Диляна Попова и Асен Блатечки тя не се наема да коментира.

"Ще кажа само, че с едно дете не може да задържиш мъж като Асен. Той е твърде свободна личност, независима и последното, на което ще робува, е общественото мнение и порядки. Много повече трябва да притежава една жена от това да стане майка на детето му" - това са единствените думи, с които Катерина Горанова коментира новото семейство на мъжа си и признаваме, че го направи по възможно най-възпитания и културен начин.

Припомняме, че днес излезе и новината, че Диляна Попова и Асен Блатечки нямат намерение да продължат общия си път, а актьорът мечтае да се върне при семейството си. Остава само да чакаме и да разберем дали Катерина Горанова ще го приеме отново. Защото този път последното решение е в нейните ръце.