Познахте ли я: Щерката на Андрей Слабаков ще ви скрие топките! (много снимки на убийствената Йоанна)

2

Дъщерята на Андрей Слабаков – Йоанна Слабакова стана убийствено гадже, копие на Анджелина Джоли!

Мале мила – това е единственият възглас, който може да се отдели от устните на повечето мъже, видели порасналата щерка на режисьора Андрей Слабаков и актрисата Ернестина Шинова. Защото дъщеря им Йоанна Слабакова се е превърнала меко казано в парче и половина.

Младата и убийствено красива мадама е пълно копие на холивудската актриса Анджелина Джоли, а според някои дори подобрен вариант, тъй като не е така болезнено слаба. Това, което отличава Йоанна Слабакова от повечето съвременни красавици обаче е фактът, че е наследила острия език на баща си Андрей Слабаков и непримиримостта на майка си Ернестина Шинова.

Андрей Слабаков
Дъщерята на Андрей Слабаков – Йоанна буквално кърти с визия

Наред с позитивните им качества разбира се, младата Йоанна Слабакова няма как да не закачи по нещо и от кусурите на родителското си тяло. Затова тя дими като комин точно толкова, колкото й устатия Андрей Слабаков, научи Kliuki.bg.

Около Йоанна Слабакова, която е студентка в Медицинския университет във Варна, се въртят рояци от мераклии, но за жалост удрят на камък. Защото хубавицата е обвързана със своя колега Симеон Желев, когото семейството й явно одобрява.

„Кое момче, което не се радва на симпатията на чешит като Андрей Слабаков, би останало с дъщеря му?! Вие говорите за война. Да са живи и здрави младите и да се разбират, а Симеон да пази приличие, че Андрей не си поплюва. Еле пък щом се касае до любимата му дъщеря“, коментират през смях близки приятели на семейството на Андрей Слабаков и Ернестина Шинова.

Вижте я само каква е резкошотия. Не случайно я сравняват с Анджелина Джоли
Вижте я само каква е резкошотия. Не случайно я сравняват с Анджелина Джоли
За разлика от повечето силиконки обаче, Йоанна е наследила язвителния език и остър ум на баща си
За разлика от повечето силиконки обаче, Йоанна е наследила язвителния език и остър ум на баща си
Какво да си говорим... съвършенство
Какво да си говорим… съвършенство
Със сигурност на бъдещият зет на Андрей Слабаков хич няма да му е лесно
Със сигурност на бъдещият зет на Андрей Слабаков хич няма да му е лесно

Сега ви оставяме да се насладите на наистина невероятната красота на татковото момиче Йоанна Слабакова, а може и да дадете мнението си наистина ли тя прилича по нещо на Анджелина Джоли и по какво. Даваме ви малко жокерче – погледнете само тези устни!…


2 коментара
  1. Петър Стакков казва

    Красавица е но с тази цигара

  2. nadka kodzheykova казва

    Hubava kato maikasi

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.