Поп фолк дивата Малина побърка феновете с решението си

Певицата Малина категорично заяви, че иска да избяга от кръчмите. Това 47-годишната певица заяви почти веднага, след като се завърна от първото си турне в Америка и Канада. В страната зад океана пайнерката останала очарована не само от публиката, но и от топлото посрещане.

Билетите били разпродадени на 100%, имало и правостоящи. Участията й били все в концертни зали, което допълнително очаровало Малина. Тя била в екстаз и от факта, че всички нейни песни и не само хитовете й се знаели от сънародниците ни зад и те ги припявали заедно с нея.

[caption id="attachment_333913" align="alignright" width="222"]Малина иска вече нов терен за изявите си Малина иска вече нов терен за изявите си[/caption]

Изпълнителката на „Леден свят” е изключително доволна и от това, че участията й се случили в едно напълно нормално време, а не като при нас в малките часове на деня и все в нощни заведения и кръчми.

„Адреналинът беше на макс. Пеех различни песни, повечето дори акапелно поднесени”, не спира да се радва певицата от задокеанското си турне. Малко свободно време й останало да разглежда забележителностите в страната на неограничените възможности заради натоварения си график, но останала възхитена от това, което все пак успяла да види, пише Лайфстайл. бг.

На родна земя Малина поговорила със свои колеги, че през годините са загубили онази спокойна и седяща публика и по-ранните часове на деня, като са съсредоточили участията си само по нощните заведения и кръчмите, научи и Kluiki.bg.

Ако има възможност би избрала концертните зали и онази аудитория, която да се радва на песните й в по-нормалните часове на денонощието. Именно това иска да принесе от турнето си в Америка пайнерката.Малина не може още да забрави, че там хората са ставали, разхождали са се, но са стояли и са чакали нея, певицата, която да ги забавлява.

Малина разкри, че има нов, по-богат репертоар от различни в стилово отношение песни. Затова ще разчита и на по-разширеното им представяне, както и на музика, която няма вече да звучи само по кръчмите. Това е новия й проект, който засега певицата пази в тайна, но с него ще изненада феновете си.