Ники Китаеца се оказа по-жесток човек от това, което очаквахме!

Жесток садизъм притежава Ники Китаеца. Нашумелият напоследък покрай "Биг Брадър Ол Старс" фитнес инструктор се оказа доста по-жестока личност от онази, за която се представяше в Къщата. Всъщност основните доходи Ники не си ги изкарвал от фитнес залата, както парадира, а от поръчки на местни лихвари в Люлин, пише онлайн изданието HotArena.net, позовавайки се на вестник "Всеки ден".

[caption id="attachment_333918" align="alignright" width="300" class=" "]Жестоко разкритие за Ники Китаеца показа що за стока е Жестоко разкритие за Ники Китаеца показа що за стока е[/caption]

Китаеца непрестанно търсел хора, които дължат пари, за да ги спука от бой. Една от случките обаче се оказала повече от жестока. Ники веднъж така пребил един мъж, че без малко да го убие. Той бил баща на две деца и щом се прибрал вкъщи, жена му изпаднала в ужас. Веднага го завела на лекар, където се оказало, че мъжът има сериозни наранявания, заради които изкарал в медицинското заведение цяла седмица, научи Kliuki.bg.

"По телевизията се изкарваше мил и нежен мъж, но това изобщо не е вярно. Цял Люлин го знае що за стока е. Всички треперят от Николай Първанов. Видят ли го, бягат надалеч. Той може да пребие понякога някого и за без пари. Просто да се издразни и да го спука от бой." - разкриват запознати.

Всъщност бизнесът на Ники Китаеца изобщо не бил толкова успешен, какъвто той го изкарваше. Посетителите все повече намалявали и ако не са хората, които го наемат за побой, даже нямало да може да издържа семейството си. Обикновено го търсели за комарджии или длъжници на заложни къщи. Рядко хора с лични подбуди го наемали, но дори и тогава бившият на Азис не отказвал парите.

"У него има нещо много жестоко. Виждате ли му погледа? Като на истински садист е. Никой не иска да го среща, държи се като побъркан." - споделят още познати на Ники Китаеца.