Нана от „Съдебен спор” е повече от категорична в решението си

Водещата на „Съдебен спор” Нана Гладуиш вече е особено прецизна към храните, които слага на трапезата. Тя е повече от убедена, че със здравето няма да прави компромиси! Русокосата телевизионерка, която вече двадесет години е на екран, не пазарува нищо, което не носи етикет „био”. За семейството си тя подбирала само най-доброто и затова се насочила изцяло към био продуктите – плодове, зеленчуци и всичко останало, пише HotArena.net.

Русокосата водеща взела решението веднага, след като успя да пребори една от най-коварните болести на века. Още повече, че по време на хемодиализата тя трупнала излишни килограми. Затова изключително прецизно подбирала какво да сложи на трапезата и какво в устата си.

[caption id="attachment_333921" align="alignright" width="300"]Нана е безкомпромисна Нана е безкомпромисна[/caption]

„Кльомба знам”, „Сблъсък”, „Междинна станция” и „Съдебен спор” са предаванията, през които преминава кариерата й на малкия екра. Не е тайна, че все по-упорито Нана замисля да се оттегли напълно от синия екран и да заживее на воля на село. Стресът, напрежението и главоломното ежедневие често й идвали в повече и тя отдавна премисляла да се оттегли на спокойствие. В момента раковите клетки били в ремисия, но Нана се страхувала забързаното й ежедневие да не провокира отново болестта.

Дори мечтаела на село да си има собствена градинка, в която собственоръчно да отглежда плодове и зеленчуци, наистина екологично чисти. Съпругът на Нана е англичанин и има собствен бизнес, който развива на Острова и у нас. Двамата се радват на малкия си син. Мъжът й бил напълно съгласен с всяко нейно решение.

Нана основа фондация, която подкрепя жени със страшната диагноза рак. Тя замисляла да развие и разшири дейността й, като я насочи към всички, страдащи от онкологични заболявания. Това е другата идея, с която смятала да се заеме по-енергично Нана, ако все пак реши тотално да скъса с телевизията.