Мария не била суеверна?! Защо след като  е с гарантиран висок стандарт до пенсия?!

Мария може и да изживява вълнения на двадесетгодишна булка, но нито е вчерашна, нито непрепатила.

След като семейния й „Титаник” с Митко се разби в айсберга „Никол Андонова”, певицата за малко не увисна като незнаен брой колежки да разчита на издръжка и да обикаля като изоглавена клубовете и гледа сама детето.

Появата на Християн Гущеров й дойде дюшеш и Мария набързо трансформира любовното си разочарование в любовен ентусиазъм. Певицата обаче не забрави как дяловете в семейния им хотел с Митко бяха изкупени, за да влязат във владение на новата стопанка.

[caption id="attachment_333945" align="aligncenter" width="300"]Мария зло не я лови Мария не е суеверна - чака я милион в банката, ако й сложат рога![/caption]

Мария сега разказва с трепет колко вълнуващо предложение й е направил Хриси, но приказките за брак отдавна вървели в замъка на Гущеров. Тате обаче дума не давал да подсигури снахата при евентуален развод и само майсторката мама Даца успяла да го склони, научи kliuki.bg.

Преди Гущерови да подарят на Мария едноседмични сватбени тържества тя била принудена да подпише споразумение, че няма да изневерява на мъжа си (както беше подозирана отдавна). Ако бъде уличена в измама, си събира багажа и дим да я няма без стотинка в сметките.

Хриси пък се задължава да й плати 1 милион евро и 1/3 от семейното имущество, придобито след сватбата им. Всичко това – в случай че Гущеров се подхлъзне отново по слабостта си по чалга-певици или моделки.

Двамата се разбрали бързо по въпроса с децата. При раждането на бебе от Гущеров, наследникът получава влог от един милион, който да му гарантира безоблачно детство, разказват от HotArena.net.

Малката Марая обаче ще остане грижа на родния си баща, ако Мария се разведе и с Християн. Младоженецът обича дъщерята на жена си, но не бил обвързан по никакъв начин с подсигуряването на бъдещето й.

Мнозина видяха неприятни знамения, които не вещаят добро за бъдещето на семейството. Мария обаче се държи като застрахована от лош късмет. Тайната й обаче лъсна: Образцов предбрачен договор!