Емилия е съсипана след поредната гавра на Коко Динев с нея!

Русокосата певица Емилия вече не може да понася Коко Динев и неговите изневери. Фолк дивата е повече от съсипана заради аферата на мъжа й с Джена. Въпреки че официално отрича да знае за нещо между Коко и колежката си, истината е съвсем друга. Еми не само знаела какво ги върши бащата на детето й, но даже ги виждала как се разхождат хванали за ръце на обществени места. Това още повече сривало психически изпълнителката на "Нежни устни", защото едно е мъжът ти да не е верен, а друго да го демонстрира.

[caption id="attachment_333949" align="alignright" width="300" class=" "]Емилия е нещастна с Коко Динев Емилия е нещастна с Коко Динев[/caption]

"Не издържам вече, просто не мога. Това не е първата му забежка. Ако си отворя устата за всички, няма да ми стигне час да изброявам. Прави ме за посмешище пред феновете ми. Досега търпях заради сина ми, но той мина границата. Ще го напусна скоро, не се понася вече." - коментирала Емилия пред свои много близки приятели.

Kliuki.bg припомня, че Коко Динев премина през множество авантюри с фолк певици, докато живееше с Еми. Освен Джена, с която прекрати отношенията си наскоро, през леглото на футболния бос преди години мина и Преслава. Също така има слухове, че бизнесменът се е срещал тайно или поне е опитвал да го прави с бившата си Анелия, заради което двете с Емилия обтегнаха толкова отношенията си. В миналото Коко имаше любовни връзки още с Нелина и Софи Маринова. Като прибавим и многото му флиртове с жени извън попфолка, наистина на Емилия сигурно й идва вече в повече.

"Тя си даваше сметка, че мъж като Коко трудно ще й остане верен, но като всяка жена, и тя се надяваше, че ще го промени. Не успя да го стори и затова й е много тежко." - разкриват познати на Емилия.

Всъщност фолк дивата вече няколко пъти си събра багажа и напусна Динев, но в последствие винаги се връщаше по някаква причина. Сега обаче той вече прекали.