Алекс Раева направи нещо наистина нечувано, никой не очакваше подобно разкритие!

Певицата и водеща Алекс Раева изглеждаше умна, сериозна и напълно адекватна жена. До днес, когато медиите гръмнаха със сензационната новина, че гласовитата хубавица се е върнала в обятията на Слави Трифонов. Истината е потвърдена от самата Алекс Раева пред близките й, които са меко казано отчаяни от глупостта й, научи Kliuki.bg.

Явно и най-умният си е малко тъп, що се отнася до сърдечни трепети. А е факт, че преди години Алекс Раева даваше душа и сърце за Дългия. Който обаче я натири по най-грубия и безпардонен начин. Дълго време бе нужно на Алекс Раева да се възстанови от душевната травма, но накрая срещна истинската любов в лицето на диджей Дончо.

[caption id="attachment_333955" align="alignright" width="300"]Алекс Раева Алекс Раева не може да загърби силните си чувства към Слави Трифонов[/caption]

За да го зареже сега и да хукне отново в обятията на Слави Трифонов, разкриха близки до Алекс Раева. "Тази жена изуми всички. Сега се оказва и че ще пее на големия концерт на Слави и Ку-ку бенд в "Арена Армеец" като само преди седмица той дори не си направи труда да спомене името й пред медиите", шушукат из светските среди на столицата.

Оказа се, че всичко тръгнало след раздялата на Слави Трифонов и Мартина Огнянова, докато шоуменът се чудел как едновременно да се справя с нараненото си сърце и заболяването си, което му пречи да се движи нормално. И разбира се, Алекс Раева не пропуснала шанса си да му се притече на помощ. Двамата започнали да се сближават все повече през последните дни, докато певицата не развяла бялото знаме и не признава всичко на близките си.

[caption id="attachment_333956" align="aligncenter" width="300"]Тепърва ще се разбере дали им е писано да са заедно Тепърва ще се разбере дали им е писано да са заедно[/caption]

"Обичам го, това е. Много е лесно да се говори и да се дават празни обещания, но е трудно, когато душата ти иска друго. Знам, че е тежък характер и нямам идея докъде ще я докараме този път, но не мога иначе. Не мога да съм далеч от него повече", шокиращо признала Алекс Раева, което тотално отчаяло близките и приятелите й.

Не се знае какво е обяснила водещата на "Х Фактор" на годеника си Дончо, но всичките й приятели са твърдо против това, което прави и са убедени, че решението й да се върне при Слави Трифонов ще я накара да лее горчиви сълзи и горко да съжалява. И то не в далечно бъдеще.