Честито: Димитър Рачков взриви със сензационна новина! (колегите вадят шампанското)

Честито: Димитър Рачков взриви със сензационна новина! (колегите вадят шампанското)
5 (100%) 4 votes

Димитър Рачков на седмото небе от щастие, Мария Игнатова сияе!

Актьорът и водещ на „Господари на ефира“ Димитър Рачков взриви всички със сензационна новина, а колеги и приятели не се сдържаха и попитаха да отварят ли шампанското. Оказа се, че комикът скоро ще става татко за втори път, както самият той издал пред най-близките си хора.

Вестта, че Мария Игнатова е бременна отдавна се върти в медийното пространство, а самата чаровница и водеща на „Х Фактор“ на два пъти го загатна в самото предаване. Първият път бе само на шега и се случи преди Нова година, а вторият бе този понеделник, когато русокоската и Алекс Раева честитиха внучето на Маги Халваджиян, видя Kliuki.bg.

Мария Игнатова

Димитър Рачков пусна мухата на колегите си, но чака Мария Игнатова да съобщи окончателно

„Днес обаче колегите останаха в транс, защото Димитър Рачков нахлу в студиото с 32-каратова усмивка. Първо ги въртя на шиш повече от час и само се смееше, а после смигна и каза, че скоро ще сменя пелени. Какво може да означава това, освен че Мария Игнатова и той най-сетне ще си имат мечтаното бебе“, разкриват от нюзрума на Нова телевизия.

Тържеството в чест на Димитър Рачков и Мария Игнатова обаче още не е насрочено с точна дата, тъй като комикът с присъщото си чувство за хумор и загадъчност, оставил колегите си да гадаят – е ли Мария Игнатова вече бременна, или с Рачков все още усилено работят по въпроса.

„Какъвто и да е отговорът, мечтата им най-после ще се сбъдне. Думите на Митко не са случайни и със сигурност двамата вече са решили да се умножат – тук и сега. Защото те по принцип отдавна говорят, че искат да си направят бебе, но работата и ангажиментите им ги караха все да отлагат. Но като му гледаме щастливата физиономия сега…“, радват се за колегата си служители от „Господари на ефира“.

А може би причината за тайнственото загатване на Димитър Рачков, без да уточнява думите си, се дължи на най-нормалното нещо – иска да предостави на самата Мария Игнатова първа да съобщи новината. Както всъщност си му е редът.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар