Годжи плаче от мъка след поредното му огромно разочарование в любовта!

Георги Милчев вече не издържа. Любовните неволи за него сякаш са вечни. Най-неприятното е, че винаги жените оставят Годжи. Незнайно как, но музикантът все някак намира начин да отблъсне дамите.

Последният такъв случай бе с не коя да е жена, а майката на децата му и негова бивша съпруга. Двамата възобновиха любовта си преди около 3 месеца, макар че го криеха от публичното пространство. В началото изживявали втори меден месец, твърдят близките им. То не било страст, цветя, подаръци, екскурзии и всичко, което съпътства една любов. Преди дни обаче Даниела е ударила вратата на Годжи и този път май ще е завинаги, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_333984" align="alignright" width="300" class=" "]Георги Милчев - Годжи отново наранен от жена Георги Милчев - Годжи отново наранен от жена[/caption]

"Той е толкова зле, че едва ходи на работа. За жалост, всяка вечер е длъжен да изглежда весел и забавен, но само той си знае какво носи в душата си. Георги е много чувствителен мъж и изживява абсолютно всяка раздяла." - споделя близък до китариста.

Дани за втори път се подигра със сърцето на Годжи. Преди повече от 15 години тя го изостави под предтекст, че много пътувал с "Ку-ку бенд" и не обръщал достатъчно внимание на семейството. Това тласна музиканта към различни авантюри, повечето от които с хубавици от "Шоуто на Слави". Две балерини му разбиха сърцето, а миналата година певицата Цветелина Грахич направо се изгаври с него, след като го залъга в САЩ, че между двамата има нещо като любов, а после се върна при годеника си, за когото никой не знаеше. Всичко това толкова сломило Годжи, че той се отказва вече от жените.

"Писна ми вече, нямам повече сили. Прекарах последните 20 години в опити да удовлетворя жените, а накрая получих само удари под кръста и унижения. Вече няма да погледна жена, не и за връзка. За другото винаги се намира." - разкрил със сълзи на очи през близките си Годжи.