Мирян Костадинов не е доволен от края си в X Factor, мисли го за скандално!

Шоуто X Factor отново прикова вниманието със скандална скучка. Оказва се, че отпадането на Мирян Костадинов не е случайно. Въпреки че накрая доста голяма част от зрителите се бяха обърнали срещу него, неговите фенове пак са били повече от тези на Михаела Маринова и Георги Бенчев. От предаването обаче са решили да сложат най-после край на участието на Мирян, понеже такъв е бил сценарият на шоуто, научи Kliuki.bg.

"Всичко в това предаване се прави по сценарий. Няма нищо вярно в това, че решенията се взимат от журито или от публиката. Магърдич Халваджиян взима всички решения." - коментира бивш член на екипа на X Factor.

[caption id="attachment_333990" align="alignright" width="300" class=" "]Мирян Костадинов бесен от отпадането си от X Factot Мирян Костадинов бесен от отпадането си от X Factor[/caption]

Всъщност продукцията е била бясна на Мирян Костадинов, понеже заради него рейтингът на предаването е започнал рязко да пада. Доста от зрителите са писали до продуцента, че спират да гледат шоуто, защото талантливи участници като Кристина Дончева и Траян Костов напускат, докато далеч по-зле пеещият Мирян Костадинов продължава да стои.

Въпреки това, севлиевският младеж все още е имал солидна подкрепа, стигаща му за оставане в предаването. И това не е защото феновете му са били толкова много, а защото тези на Михаела и Жоро са наистина нищожни. Младата девойка обаче е храбро пазена от жури и всички в това шоу, заради което още едни елиминации са й били спестени. Вместо това, Мирян излезе срещу Бенчев и веднага бе елиминиран.

Костадинов е научил за гаврата с него и е останал бесен, твърдят наши източници. Той е имал огромното желание да участва във финалната битка, но сценарият е друг. А той гласи, че там ще са Славин Славчев, Невена Пейкова и братята Иво и Пламен. Поне това са слуховете до момента.