Взрив: Юлияна Плевнелиева със скандално разкритие за развода си! (първата дама тотално довърши президента)

Взрив: Юлияна Плевнелиева със скандално разкритие за развода си! (първата дама тотално довърши президента)
4.1 (81.9%) 21 votes

Юлияна Плевнелиева и Росен Плевнелиев са в развод, който за нея идва дюшеш!

Първата дама, съпругата на президента Росен Плевнелиев – Юлияна Плевнелиева, е поискала категорично развод от мъжа си. Това разкриха доверени източници, близки до мистериозната първа дама, която така и не пожела да се весне дори веднъж в публичното пространство. Пък дори и само, за да спази протокола.

През годините на управлението си като държавен глава, Росен Плевнелиев неведнъж стана повод на критики и подигравки за това, че прилича на изоставено сираче, а жена му демонстрира пълно безхаберие. Тези дни обаче играта загрубя още повече, след като Юлияна Плевнелиева реши на практика да застане директно срещу съпруга си.

Юлияна Плевнелиева

Юлияна Плевнелиева доволна и щастлива, че ще прибере близо три милиона лева след развода

Без да се посвени, първата дама цъфна на протеста срещу властта този понеделник, където подкрепи близката си приятелка Галя Прокопиева. Очевидно бизнесът на Прокопиева се оказа по-важен за Плевнелиева от реномето и честта на собствения й съпруг. Но пък нали двамата са в развод?!

Истината, както довериха източниците е, че двамата с Росен Плевнелиев са се уговорили ясно и категорично да скъсат брачното си свидетелство веднага, щом президентът слезе от власт и напусне „Дондуков“ 2.

Нещо повече – първата дама все по-често се хвалила пред приятели с това, че скоро ще литне на крилете на свободата. А наскоро хвърлила като бомба шокиращото разкритие, че от развода си с Росен Плевнелиев, тя щяла да спечели около три милиона лева. Те ще дойдат при подялбата на семейното им имущество, което Плевнелиев е градил години наред, още докато е бил в бизнеса, много преди да стане държавен глава.

В бизнес средите потвърдиха очакванията на Юлияна Плевнелиева като разкриха, че общото състояние на семейството след брака им възлиза на 3,4 милиона лева само в имоти и още 1,79 милиона лева в банкови влогове. А и повечето от фирмите им се водели на името на Юлияна Плевнелиева, така че… нека да й е честито!

Коментари чрез Facebook

коментара

8 коментара по “Взрив: Юлияна Плевнелиева със скандално разкритие за развода си! (първата дама тотално довърши президента)”

 1. George C. Boyadzhiev

  ян. 23. 2015

  Клюкарска му работа! Ала поуката все пак е, че ни богатството, ни високият пост не помага да изтърпиш до себе си човек с манталитет на плужек.

 2. Управляват ни хора,които не могат да се справят с един човек а камо ли с цяла България???????????????

 3. Nikolay Petrov

  ян. 23. 2015

  Нещо източниците и тази – кой е казал? Нещо извъртате.
  А пък явно курва селянка не става за първа дама…

 4. Йордан Пенков

  ян. 23. 2015

  Значи, Широк Скроенов бил майстор на хороскопите- интересно! Значи си имал занаят, с който си е изкарва хляба, а се хванал президент, а той хороскопи не прави, следователно занемарява майсторлъка си, който ще му е необходим след президентските избори и т.н…….Сега пък чувам, че жената му бягала от него! Ужас, егати и съдбата, за какво му трябваше на баир лозе- прави си хороскопи и си кюти, а той ще ми става президент!? А бе, пич, ти не си ли чувал в Петрич, че от всяко дърво свирка не става?

 5. Достоен и умен ,като президент на България ,който ние гон избрахме…За мен е възпитан мъж,който прие желанието на съпругата си ,да я запази от хората…А тя Юлиянка да знае ,че БОГ НАКАЗВА ДО ДЕСЕТО ПОКОЛЕНИ ЗА КРАЖБА…Това ще направи ТЯ спрямо съпруга си!!!

 6. Emailcheto Abvbg

  ян. 24. 2015

  Чучело е тоя, пълен мухльо … не президент. За какво е на една оправна жена такъв камък на шията?

 7. Stanka Doncheva

  ян. 26. 2015

  Наистина клюкарска му работа. Жалко, че ни занимават с такива глупости.Питам аз какво печелим всички ние от тези глупости или целта е да ни отдалечат от истинските проблеми на страната и на бедстващия народ.?

 8. НИКИФОР

  мар. 05. 2016

  Г-жа Юлиана-Роско да е мухльо но колко да е мухльо след като сте направили 3 деца-предполагам с обич.Ти си просто изперкала кобила с капаци-заври си трите милиона в еманципираната …….. спестовна касичка.Вие трябваше да бъдете до него защото жената прави мъжът мъж а той до такава степен се изпе….си че всеки му го навира и ти го навира.

Добавете коментар