Юлияна Плевнелиева и Росен Плевнелиев са в развод, който за нея идва дюшеш!

Първата дама, съпругата на президента Росен Плевнелиев - Юлияна Плевнелиева, е поискала категорично развод от мъжа си. Това разкриха доверени източници, близки до мистериозната първа дама, която така и не пожела да се весне дори веднъж в публичното пространство. Пък дори и само, за да спази протокола.

През годините на управлението си като държавен глава, Росен Плевнелиев неведнъж стана повод на критики и подигравки за това, че прилича на изоставено сираче, а жена му демонстрира пълно безхаберие. Тези дни обаче играта загрубя още повече, след като Юлияна Плевнелиева реши на практика да застане директно срещу съпруга си.

[caption id="attachment_334022" align="alignright" width="300"]Юлияна Плевнелиева Юлияна Плевнелиева доволна и щастлива, че ще прибере близо три милиона лева след развода[/caption]

Без да се посвени, първата дама цъфна на протеста срещу властта този понеделник, където подкрепи близката си приятелка Галя Прокопиева. Очевидно бизнесът на Прокопиева се оказа по-важен за Плевнелиева от реномето и честта на собствения й съпруг. Но пък нали двамата са в развод?!

Истината, както довериха източниците е, че двамата с Росен Плевнелиев са се уговорили ясно и категорично да скъсат брачното си свидетелство веднага, щом президентът слезе от власт и напусне "Дондуков" 2.

Нещо повече - първата дама все по-често се хвалила пред приятели с това, че скоро ще литне на крилете на свободата. А наскоро хвърлила като бомба шокиращото разкритие, че от развода си с Росен Плевнелиев, тя щяла да спечели около три милиона лева. Те ще дойдат при подялбата на семейното им имущество, което Плевнелиев е градил години наред, още докато е бил в бизнеса, много преди да стане държавен глава.

В бизнес средите потвърдиха очакванията на Юлияна Плевнелиева като разкриха, че общото състояние на семейството след брака им възлиза на 3,4 милиона лева само в имоти и още 1,79 милиона лева в банкови влогове. А и повечето от фирмите им се водели на името на Юлияна Плевнелиева, така че... нека да й е честито!