Непростимо: Виж шокиращите думи на бременната Ирина към Вихра!

Непростимо: Виж шокиращите думи на бременната Ирина към Вихра!
5 (100%) 7 votes

Ирина Тенчева трябва да роди от Иван Христов на Великден, но продължава да трови Вихра Петрова!

Иван Христов и Ирина Тенчева ще стават родители, а бебето им трябва да се роди около Великден. Това съобщи самата Ирина Тенчева, която доскоро криеше бременността си от суеверие и против зли очи, както самата тя обяснила на приятелите си.

Въпреки че остават само два месеца до раждането й, новата любима на Иван Христов не спира да „дъвче“ бившата си съперница Вихра Петрова. Това разкриха близки до Иван Христов и Ирина Тенчева. Явно фактът, че Вихра Петрова винаги ще остане свързана с Иван заради първородната му дъщеричка – сладката Ава, а и заради това, че много хора продължават да я недолюбват и да я определят като разбивачка на семейства, Ирина Тенчева не издържала. А, както знаем, атаката е най-добрият начин на защита.

Иван Христов

Ирина Тенчева гневно отсякла, че никога не е чувствала вина към Вихра заради Иван Христов

„Никаква вина не изпитвам, не съм изпитвала и няма да изпитвам към Вихра Петрова. Какво като е била омъжена за Иван?! Да е успяла да го задържи и да го накара да я обича. Но не стана така, разбира се. Той се влюби в мен. Как съм го пленила, какво съм правила или не съм, не е работа на никого. Очевидно съм била по-добра от нея. Останалото не ме вълнува“, вбесена изригнала пред приятелки тези дни Ирина Тенчева, чиито нерви не издържали от нестихващите приказки и обвинения дори на случайни хора.

Източниците разкриват, че думите й бързо достигнали до ушите на самата Вихра Петрова – „услужливи“ информатори из светските среди на столицата колкото щеш. Противно на очакваното обаче, реакцията на бившата съпруга на Иван Христов била повече от сдържана.

„Нормално е Вихра да се почувства засегната от подобна липса на всякаква вина от човека, помогнал за разбиването на семейството й. Тя обаче е достатъчно интелигентна и вече е успяла да загърби предателството и развода с Иван Христов, затова просто махна с ръка и се усмихна“, разказват очевидци. Друг е въпросът според тях обаче, дали наистина любовницата не би трябвало поне да потърси прошка от съпругата, чиито мъж е откраднала. Ей така, дори за собствено успокоение на съвестта.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Непростимо: Виж шокиращите думи на бременната Ирина към Вихра!”

  1. Bebi

    ян. 24. 2015

    Irina i suvest. Nqma kak da se polu4i. Ta tq e 4etiri glava zmiq. Sorry Irina ama takiva kato teb nqma kak da gi obi4at, horata. Ti si se obi4ay sama i obi4ay kogoto si iska6.

  2. Ева

    ян. 24. 2015

    Тая КУЧКА ирина, е олицетворение на безочлива пачавра..С подобен хъс да се хвалиш, че се търкаляш в леглото на един женен безмозъчен пияндурник, не е особено предимство.След години, когато изритат дъщеря ти , което ти пожелавам, ще е късно да си дадеш сметка какъв боклук си всъщност.

Добавете коментар