Гала никак не си пада по конкуренцията и това я изваждало от равновесие!

Въпреки че непрестанно се крие зад миловидно излъчване и добри обноски, тв водещата Гала не е от най-добрите хора. За това говори фактът, че тя буквално мрази конкуренцията си. За разлика от повечето хора, които не взимат много навътре случващото се в професионален план, Гала не правила разлика между личен живот и работа. За нея всичко било общо и затова от няколко години буквално мразела Сашо Кадиев, който е нейна конкуренция по Би Ти Ви.

[caption id="attachment_334043" align="alignright" width="300" class=" "]Подлото предателство на Гала срина Катето Евро Подлото предателство на Гала срина Катето Евро[/caption]

"Гала не може да понася "Преди обед", защото това предаване й взе половината от зрителите. Сашо й е по-антипатичен от Деси. Това е странно, понеже Катето Евро й е позната от години и двете често са пиели кафе заедно. Гала пред нея се преструва, че харесва сина й, но всъщност го ненавижда." - твърди източник на Kliuki.bg.

Според информациите, Катето Евро узнала за това, което Гала чувства към сина й, и останала много разочарована. Актрисата се почувствала предадена, защото не е вярвала, че жена, която е считала за добра и мила, е способна да мрази детето й. Затова двете се скарали жестоко и сега не си говорят.

"Мисля, че Катя разбра истината за Гала. Разбира се, стана й неприятно, но тя трябва да знае, че водещата на "На кафе" и друг път е предавала свои близки." - разкрива още нашият анонимен източник.

Последните проучвания показват, че "Преди обед" води по гледаемост на "На кафе" и точно това сривало емоционално Гала. Сашо Кадиев бил доста харесвана личност и повечето от зрителите предпочитали него пред Деси Стоянова. Затова Гала ненавиждала сина на Катето Евро. Тя виждала в него причината рейтингът й да пада значително от 2 години насам. Единствено по време на "Биг Брадър" можела да се мери с Би Ти Ви, но риалити форматите не са целогодишни.