Шоков удар: Огромната лъжа на Мария Игнатова излезе наяве! (правила го е месеци наред)

Шоков удар: Огромната лъжа на Мария Игнатова излезе наяве! (правила го е месеци наред)
4 (80%) 7 votes

Мария Игнатова разочарова не само феновете си, но и близките си!

Огромната лъжа на Мария Игнатова лъсна на показ и втрещи, както почитателите й, така и някои от най-близките й колеги и приятели. Които също като останалите бяха умело заблуждавани от чаровната блондинка.

Водещата на „Х Фактор“ и „Господари на ефира“ Мария Игнатова вече няколко месеца е лъгала най-нагло като се преструва, че с Димитър Рачков са заедно и лудо влюбени. Красавицата стигна дотам, че на два пъти дори да загатне пред цяла България за евентуалната си бременност, а всички да се втурнат да й честитят.

Мария Игнатова

Мария Игнатова е лъгала в продължение на месеци, че е с Рачков

Оказа се обаче, че това е огромна лъжа, а най-скандалното е причината, поради която Мария Игнатова не е признала раздялата си с Димитър Рачков. И тя е… пари! Да, няма измама. Доверени източници разкриха, че Мария Игнатова и Димитър Рачков са разделени от месеци като идеята за това е била на самата водеща, научи Kliuki.bg.

Тя обаче продължавала да върти на малкия си пръст влюбеният Рачков и го склонила да продължат да го играят двойка. „Че как иначе ще си докарват солидни средства?! Ако оставиш настрани заплатите и на двамата като водещи, те вадят луди пари като семейство. Мария и Митко са любимата двойка на България, а хората се скъсват да ги викат за реклами, частни партита, тържества, откривания на ресторанти и прочие, като съответно им плащат. Кранчето ще спре в момента, в който двамата обявят, че не са заедно и затова продължават с играта си“, разкриха шокиращата истина близки до Мария Игнатова и Димитър Рачков.

Всъщност самата Мария Игнатова отдавна го била подкарала през просото като вечер през вечер излизала да се забавлява с приятелки из нощните клубове на столицата, а често пъти я виждали открито да флиртува с младите момчета наоколо.

Тя се държала съвсем свободно и непринудено, като ясно показвала, че е свободна жена и няма от какво или от кого да се крие. „И действително няма. Димитър Рачков обожава тази жена и много го боли за нея. Но докато той страда вкъщи, тя се забавлява. Какво да се прави, такъв е животът“, коментират очевидците.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Шоков удар: Огромната лъжа на Мария Игнатова излезе наяве! (правила го е месеци наред)”

  1. Maria Dencheva

    ян. 23. 2015

    Когато ги каним е защото са перфектен актьорски тандем и тук семейните връзки нямат никакво значение, а дали ще са семейство или не, на ВАС, уважаеми изобщо не Ви влиза в работата, нито на мен естествено. Аман от простотии.

  2. Tatiana Ivanova

    ян. 24. 2015

    4юдясе..на тия хора дето харесват простакелата Евро и сина и Сашко..ма то бива грозота..ама те направо са отврат..а пак за наглоста им ..да не говорим…

Добавете коментар