Евгени Димитров - Маестрото най-после си направи равносметка за кариерата си и никак не е доволен!

Маестрото цял живот се стреми да задоволява прищевките на Слави Трифонов, но вече му писна. Евгени Димитров най-накрая си дал сметка, че е пропилял огромна част от кариерата си за едва късче слава, а е можел да постигне много повече. Вместо да напусне "Шоуто на Слави" преди години, Маестрото е останал верен на Трифонов и сега съжалява, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_334054" align="alignright" width="300" class=" "]Евгени Димитров - Маестрото се чувства провален заради Слави Трифонов и шоуто му Евгени Димитров - Маестрото се чувства провален заради Слави Трифонов и шоуто му[/caption]

"Той можеше да си тръгне преди десетина години. Тогава го каниха на самостоятелни участия и имаше всички шансове да стартира солова кариера. Слави обаче се намеси, тъй като знаеше отлично, че "Ку-ку бенд" се крепи на Евгени. Вдигна му заплатата, осигури му всякакви преимущества в сравнение с останалите музиканти и накрая го склони да остане." - разкриват близки до Маестрото.

От известно време обаче Евгени Димитров не се чувствал особено комфортно в "Шоуто на Слави". Откакто се разделил с Мартина, Дългия станал много раздразнителен и си го изкарвал на подчинените си. Това накарало Маестрото да се замисли защо не е потърсил развитие като самостоятелен музикант преди години, както направиха редица негови колеги.

В момента Евгени съжалявал за пропуснатите възможности навремето и даже бил в депресия. Той смятал, че Слави Трифонов и шоуто му са го провалили в кариерата.

"Шоуто му даде слава, но не го разви достатъчно. От години всички в "Ку-ку бенд" тъпчат на едно място, а всеки там има огромен потенциал. Някои не го осъзнават, но Евгени го осъзна наскоро. Винаги се е имал за най-талантливия в групата и като такъв заслужава най-добрата кариера. За жалост обаче не я получи. Трябваше да напусне, когато наистина можеше, вече е доста възрастен да започва самостоятелен пробив." - споделя още нашият източник.