Ива Екимова през сълзи: Родово проклятие ни погубва!

Ива Екимова през сълзи: Родово проклятие ни погубва!
5 (100%) 5 votes

Ива Екимова разкри зловещо проклятие

Пиарката и екс телевизионерка Ива Екимова през сълзи призна шокираща новина. Блондинката разкри, че над рода им тегне прокоба. Заради която жените остават млади вдовици, а мъжете умират от насилствена смърт.

Припомняме, че съпругът на Ива-Димитър, известен като Дими е музикант от рок група „Сленг”. Талантливият фронтмен загива през 2008 година, като катастрофира с мотоциклет. Ива остава сама да се грижи за дъщеря им Дара, която тогава е само на 6 години, пише Слава. Същата съдба застигна наскоро и Росица Черногорова. 35-годишната бивша моделка е нейна втора братовчедка. Преди седем дни нейния съпруг Димитър Стоянов, по прякор Лудия бе застрелян в главата с ловна пушка пред входа на тузарската им кооперация в Пловдив.

Ива Екимова е съсипана от прокобата

Ива Екимова е съсипана от прокобата

Лудият е шеф на висаджиите в Града на тепетата. Димитър е собственик на заложна къща. Той е ММА боец, боксьор и заместник шеф на федерацията по бойни изкуства.
Боксьорът и Роси се запознават през 2007 година. Между тях бързо пламва искрата и скоро те стават семейство. Роси ражда на Димитър две деца – момче и момиче. Красавицата разкрива в малкото интервюта, които е давала, че Димитър е мъжа на живота й. „Оказах се от кариерата си заради него, семейството и децата ни и не съжалявам”, често повтаряла красавицата, научи Kluiki.bg.

Съсипаната вдовица Роси Черногорова

Съсипаната вдовица Роси Черногорова

Полицията все още не е открила килъра, но версиите за зверското убийство са няколко, по които се работи. Според предварителните проучвания за живота му, спортягата е раздавал пачки срещу лихва от двадесет и пет процента, осигурявал момичета за забавление на елита и хайлайфа, бил забъркан и с канали за разпространение на забранени медицински вещества, пише и България днес.

„Над рода ни тегне проклятие. Аз и Роси останахме млади вдовици. Майка ми и леля ми също са вдовици. Мъжете в рода ни умират от насилствена смърт”, твърди Ива Екимова и искрено съчувства на почернената си братовчедка.
Според Божи служители родовото проклятие е тежко наказание , породено от клетва. То се засилва в поколенията като лавина и само свещеник може да я премахне със специални молитви. Но те не действат, ако се четат от магове, вещери или гадатели, категорични са поповете.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар