Фики Стораро отново е в прегръдките на хубавица от родния ни шоубизнес. Но не става дума за млада девойка, а за зряла и опитна жена, а именно Деси Зидарова.

Манекенка и модел стана по-известна след жесток побой, нанесен й преди няколко години. Освен това Зидарова има доста бурно минало, имала е връзки с няколко мъже със съмнителен бизнес и произход на доходите. Последната й връзка, която приключи с развод, беше с Михаил Младжов, разследван за притежание на опиати и други незаконни вещества. От него има дете. Преди това Деси Зидарова има още един развод с Веселин Янев - собственик на заведения.

[caption id="attachment_334068" align="aligncenter" width="300" class=" "]Деси Зидарова плени Фики Стораро Деси Зидарова плени Фики Стораро[/caption]

Зидарова очевидно, както се пише и в изданието "Лайфстайл", много се е разочаровала от богатите бизнесмени, след два развода и общо три деца, затова сега е забелязвана все по-често да излиза с Фики Стораро. Синът на Тони Стораро е с над десет години по-млад от Деси, но тя все още е привлекателна. След поредния си развод, Зирадова е променила визията си, направила е косата си руса и си е направила няколко пластични корекции, особено явни на устните. Въпреки че официално няма признание за връзка между Фики и Деси Зидарова, те са постоянно заедно и са много близки на обществени места. Слуховете гласят, че Преслава е причината да се запознаят и харесат.

[caption id="attachment_334069" align="aligncenter" width="300" class=" "]Фики Стораро с изненадваща любов Фики Стораро с изненадваща любов[/caption]

Знаем, че връзките в тези среди не са от най-трайните, но желаем късмет на новата двойка. Дано Фики Стораро най-после открие любовта, която търси непрестанно. Той имаше няколко авантюри с млади момичета, но засега не е имал сериозна връзка. Може би точно Деси е жената, която ще му предостави така. Слуховете твърдят, че баща му Тони вече много харесал Зидарова и се надявал синът му да има нещо по-специално с нея.