Футболната българска звезда Благой Георгиев е напълно променен, смятат негови близки и търсят причината в неговата приятелка Куини-Алис. Бившият национал правел всичко за своята нова любима. Дори по време на брака си не е бил така отдаден на любовта!

За връзката им се знае от месеци, те много си подхождат и са постоянно заедно по заведения и партита. Изглеждат истински влюбени и много щастливи един с друг. Въпреки че Куини е само на 18 години, тя плени Блогой с чар и красота веднага щом се видели. А приближени до спортиста казват, че той е наистина съвсем друг човек, вместо ежедневните среднощни разходки по дискотеки и клубове, сега Благо предпочитал да излезе с Куини и да са заедно. Те определено не мислели за брак или деца.

[caption id="attachment_334078" align="alignright" width="300" class=" "]Благой Георгиев промени целия си живот заради младата красавица Куини-Алис Благой Георгиев промени целия си живот заради младата красавица Куини-Алис[/caption]

Първо - красивата и много чаровна Куини е доста млада, а Благо още преживява раздялата със съпругата си. Той има и деца от брака си, които още не осъзнават какво се случва, но пък много харесвали новата приятелка на татко си - Куини-Алис. Тя също се разбирала с тях, пишат и от изданието "Пик". Според слуховете, от доскорошния плейбой Благо нямало и следа. Дори когато бил женен за Христина, Благой Георгиев не бил толкова верен мъж. Сега всички го намират много влюбен и различен, дано да е за по-дълго, защото сме свикнали да виждаме различни забежки от футболиста.

Иначе Куини-Алис и Благой Георгиев са наистина красива и модерна двойка. Дано професиите и разликата в годините не окажат лоша роля в отношенията им. Засега се разбират перфектно, но не е тайна, че футболистът не е от най-верните мъже. Мнозина считат, че е въпрос на време да го омае друга хубавица. Благо обаче засега показва огромна промяна и желание да бъде в младата хубавица, забелязва Kliuki.bg.