Светлозара - манекенка и лице на първия сезон на предаването на Нова ТВ - "Биг Брадър", наистина умее да върти гаджетата. Варненската хубавица, известна повече като просто Зара, постоянно е в хорската уста с безбройните си авантюри и любовни трепети - то не беше Христо Сираков, Иван Танев, както и други бизнесмени у нас.

За последната си любов с Иван Танев, Зара замина да живее в Дубай заедно с него. Там той се криеше от властите у нас, за източване на крупна сума милиони от ДДС. Подплашена от това съдебно разследване, в което и тя бе въвлечена и разпитвана няколко пъти, пишат и от "ПИК", Зара много се изнервила. Освен това след като преживя спонтанен аборт, чакайки бебе от Танев, Зара и Иван сериозно обтегнали отношенията си, но чак през миналата година тя решила да прекрати връзката си с милионера. За да бъде с нея, той заряза жена и три деца в България.

[caption id="attachment_334083" align="alignright" width="300" class=" "]Зара не спечели "Биг Брадър", но продължава да сменя мъж след мъж Зара не спечели "Биг Брадър", но продължава да сменя мъж след мъж[/caption]

След тригодишната си любовна история с Иван Танев, син на политик, Зара сега се утешава в прегръдките на млад австралиец, който също има солиден бизнес и пребивава в Дубай, научи Клюки.бг. Очевидно е, че манекенката не бърза да се завърне на родна земя, а предпочита да сменя мъжете в чужбина.

Припомняме, че Зара стана доста известна в края на 2004 г., когато взе участие в първия сезон на прочутото шоу "Биг Брадър". Тогава щерката на Румяна Филипова - преподавател по физ. възп. във Варна, даже без малко да триумфира, но в последния миг остана на втората позиция, а наградата спечели Здравко.

Още по време на риалити формата обаче се забеляза, че Зара си пада по мимолетните авантюри. Само в Къщата тя изживя два любовни трепета. Единият беше дори с жена - Мел, а другият се оказа по-сериозен - с Найден. Явно за над 10 години Зара изобщо не се е променила.