Ани Владимирова изплака болката си: За 20 дни остарях с 20 години

Ани Владимирова изплака болката си: За 20 дни остарях с 20 години
4.4 (88.75%) 16 votes

Ани Владимирова най-после разкри истинските си чувства по време на най-злощастното събитие в живота й!

Не е тайна, че психоложката Ани Владимирова изживя през 2008 г. истински кошмар. Тогава синът й катастрофира жестоко и в продължение на 20 дни беше в кома. Ани изглеждаше силна и дори не заплака. Години наред тя бе обвинявана от знайни и незнайни, че се е държала сякаш не й пука за детето й, но всъщност е било точно обратното. В интервю за в. „Уикенд“ чаровната психоложка най-после изплака болката си от онази случка, която се разигра преди вече близо 7 години.

Ани Владимирова още помни кошмара със своя син

Ани Владимирова още помни кошмара със своя син

„Само аз знам какво беше в душата ми. Много хора ме обвиняваха, че съм се държала равнодушно и че ходих на работа през този период. Истината е, че правех всичко, за да изглеждам силна и да бъда в състояние да помогна адекватно, като синът ми се събуди. Всъщност обаче за тези 20 дни имах чувството, че остарях с цели 20 години. Бремето, което носех през целия този период, ме съсипваше. Идваше ми да се хвърля от върха на някоя сграда, но знаех, че всички разчитат на мен и останах силна докрай.“ – спомня си днес Ани Владимирова.

Синът на психоложката все пак успя да преодолее смъртната заплаха и даже наскоро завърши висше образование. В момента той е 28-годишен и дори има две деца (на 8 и на 5 години). Въпреки че е баба, Ани Владимирова изобщо не се страхува да живее пълноценно и продължава да се среща с 13 години по-младия от нея Милен Суванджиев.

„Не ми пука за възрастта, с този мъж съм вече 4 години и той ме прави истински щастлива. Много хора ме упрекваха, че нямаме бъдеще и трябва да го оставя да си живее живота, но как да оставиш човек, който не иска да живее без теб?! – чуди се психоложката.

Ани Владимирова скоро ще навърши 48 години. Тя от години е уважаван специалист в своята област, но нашумя в медийното пространство покрай работата си в редица риалити формати като „Биг Брадър“, „Къртицата“ и „Истински истории“, припомня на читателите си Kliuki.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар