Лора Крумова пилее пари, за да отслабне, коментират нейни близки. Причината е освен лична, и професионална - връщането й на екран съвсем скоро. Талантливата и интелигентна журналистка среща трудности с поддържането на теглото си.

Русата водеща Лора Крумова, която от години не крие, че има проблем с килограмите, а след раждането на първото й дете Лора още повече наедряла. Тъй като тя скоро ще се завърне на малкия екран, в редиците на Нова ТВ отново, след известен престой в конкурентната медия Би Ти Ви.

[caption id="attachment_334098" align="aligncenter" width="300"]Лора Крумова пилее пари, за да отслабне Лора Крумова пилее пари, за да отслабне[/caption]

Сега Лора Крумова ще води предаване заедно със своята приятелка и колежка - хубавицата Галя Щърбева. Двете дами ще се изявяват като водещи, а и продуценти на предаването, което стартира скоро. Но за разлика от Галя, Лора е силно притеснена, че няма да е във форма за новото предаване. И понеже много диети не са дали резултат при Лора Крумова, тя избрала напълно нов модерен и много скъп метод за отслабване.

[caption id="attachment_334105" align="aligncenter" width="300"]Галя Щърбева ще води предаване заедно с Лора Крумова Журналистката Галя Щърбева ще води предаване заедно с Лора Крумова[/caption]

Въпреки дългата си кариера, многото зрители, които я харесват, Лора се старае всячески да бъде перфектна, след като роди своето дете Явор, а и за новото предаване, което ще се излъчва по няколко часа събота следобед, както писа Клюки.бг.

[caption id="attachment_334100" align="aligncenter" width="217"]Водещата Лора Крумова се старае да влезе във форма за ефир Водещата Лора Крумова се старае да влезе във форма за ефир[/caption]

Както пишат и в печатното издание "Всеки ден", Лора Крумова ще слабее с последния хит на пазара - хипокси терапия. Тя е ефикасна, но струваща над 1000 лева за няколко сеанса, отслабва се чрез вакуум, спомагащ кръвообръщението. Засега водещата споделила, че е свалила три килограма, но искала да смъкне поне още пет-шест, докато се завърне официално на работа. Дано успее да го направи, защото иначе Крумова е много чаровна дама.