Лора Крумова пилее пари, за да отслабне

Лора Крумова пилее пари, за да отслабне
5 (100%) 1 vote

Лора Крумова пилее пари, за да отслабне, коментират нейни близки. Причината е освен лична, и професионална – връщането й на екран съвсем скоро. Талантливата и интелигентна журналистка среща трудности с поддържането на теглото си.

Русата водеща Лора Крумова, която от години не крие, че има проблем с килограмите, а след раждането на първото й дете Лора още повече наедряла. Тъй като тя скоро ще се завърне на малкия екран, в редиците на Нова ТВ отново, след известен престой в конкурентната медия Би Ти Ви.

Лора Крумова пилее пари, за да отслабне

Лора Крумова пилее пари, за да отслабне

Сега Лора Крумова ще води предаване заедно със своята приятелка и колежка – хубавицата Галя Щърбева. Двете дами ще се изявяват като водещи, а и продуценти на предаването, което стартира скоро. Но за разлика от Галя, Лора е силно притеснена, че няма да е във форма за новото предаване. И понеже много диети не са дали резултат при Лора Крумова, тя избрала напълно нов модерен и много скъп метод за отслабване.

Галя Щърбева ще води предаване заедно с Лора Крумова

Журналистката Галя Щърбева ще води предаване заедно с Лора Крумова

Въпреки дългата си кариера, многото зрители, които я харесват, Лора се старае всячески да бъде перфектна, след като роди своето дете Явор, а и за новото предаване, което ще се излъчва по няколко часа събота следобед, както писа Клюки.бг.

Водещата Лора Крумова се старае да влезе във форма за ефир

Водещата Лора Крумова се старае да влезе във форма за ефир

Както пишат и в печатното издание „Всеки ден“, Лора Крумова ще слабее с последния хит на пазара – хипокси терапия. Тя е ефикасна, но струваща над 1000 лева за няколко сеанса, отслабва се чрез вакуум, спомагащ кръвообръщението. Засега водещата споделила, че е свалила три килограма, но искала да смъкне поне още пет-шест, докато се завърне официално на работа. Дано успее да го направи, защото иначе Крумова е много чаровна дама.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар