Драго Чая разочарова семейството, което от години се срамува от него!

Въпреки че наскоро чукна 44 години, Драгомир Драганов продължава да води живот като на младеж. Той по цели нощи купонясвал по заведения и всяка седмица се събуждал до различен мъж. Това съсипвало майка му, която се явява най-близкият му човек. Двамата все още живеят заедно, колкото и да е странно. Затова жената, родила Драго Чая, не издържала да гледа как синът й си пропилява живота, научи Kliuki.bg.

"Как пък едно внуче не ми даде?! Човек трябва да мисли за своето бъдеще. Гордея се, че проби в телевизията, но не издържам да го гледам вече така. Сигурно ще се изнеса, не мога..." - споделила със съседи майката на тв водещия.

[caption id="attachment_334093" align="alignright" width="300" class=" "]Драго Чая продължава да тормози близките си Драго Чая продължава да тормози близките си[/caption]

Болката на жената е, че годините си минават, а Драго Чая продължава да не си урежда живота. Под "уреждане" тя най-вероятно разбира създаване на семейство и най-вече деца. Разбира се, предпочитанията на Драгомир, свързани с мъжете, са известни от много време, но съществуват и други начини да създадеш семейство. На този етап майка му би била доволна да го види сериозно обвързан с мъж, отколкото да се впуска в различни авантюри.

"Драго си е такъв. Не му мисли много. Когато си науми нещо, винаги го прави. Сега иска още да купонясва и никой няма да успее да го спре." - разкрива приятел на певеца.

Драго Чая изобщо не бил готов за сериозна връзка. Той все още трудно се справял с битовите задължения, заради което живее с майка си. Клетата дама въртяла целия дом и се грижела за плащането на всички сметки. Драганов просто й давал пари и излизал за поредната нощ на разюзден ергенски живот.

"Той даже леглото си не може да оправи, как да се грижи за друг човек?! Невъзможно е, някои хора просто са родени единаци." - коментира източникът ни.