Андреа трогната от Емилия: Само тя ме съжали на сватбата

Андреа трогната от Емилия: Само тя ме съжали на сватбата
4.4 (88%) 5 votes

Красивата фолк дива Андреа е много приятно изненадана от колежката си Емилия! Възлюбената на Кубрат Пулев не е очаквала точно любимата на Коко да й се притече на помощ!

Андреа показа, че забелязва, когато й направят добро. След ужасната за нея сватба на колежката й Мария, половинката на Кобрата намери сили да благодари на Емилия. Единственият човек, който благоволи да говори с Андреа, беше именно жената на Коко Динев. Всички други, незнайно точно защо, са игнорирали Теодора Андреева, сякаш не са искали да са в нейната компания, научи Kliuki.bg.

Андреа остана трогната от отношението на Емилия по време на сватбеното тържество на Мария

Андреа остана трогната от отношението на Емилия по време на сватбеното тържество на Мария

„Благодаря много на Емилия. Вече й се обадих и лично по телефона. Не съм очаквала такъв жест от нея. Никога не сме били приятелки, още повече след скандалите й с Анелия. Еми обаче се оказа много свястно момиче. Имам чувството, че ме съжали. Това не ме обижда. Останалите трябва да се засрамят, че не ми казаха и дума.“ – споделя Андреа.

Мария и Гущеров почти не са могли да разговарят с гостите си, тъй като по време на цялата церемония са били ангажирани с воденето на шоуто. Самата Мара Отварачката е изпълнила няколко свои хита. Затова Андреа не се сърди на младоженците, все пак е била поканена. Ивана, Азис, Славка Калчева и още няколко от колегите й обаче са се държали много хладно с русокосата красавица, както писа и „Уикенд“.

Изненадващо е, че точно Емилия е решила да включи Андреа в разговора на тяхната маса, понеже е известно, че изпълнителката на „Хладна нежност“ е много близка с Анелия, която от години пък не се разбира с Еми, главно заради това, че и двете са били с Коко Динев. Напоследък обаче се прокраднаха информации за затопляне на отношенията между Ани и Емилия, а поведението на втората към Андреа го доказва.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Андреа трогната от Емилия: Само тя ме съжали на сватбата”

  1. Ема Еменделсон

    ян. 25. 2015

    понеже съм проста,бля.бля, нищо не разбрах кой, кого , коя, къде, защо?

  2. 888kama

    ян. 25. 2015

    kolko valnuvashto.shte go zapametj za idnite pokolenij ako se interesuvat ot nashta prostokracia.

Добавете коментар