Идилията свърши: Разривът между Петко и Яна тормози близките им! (още подробности за драмата)

Идилията свърши: Разривът между Петко и Яна тормози близките им! (още подробности за драмата)
5 (100%) 4 votes

Приказката на Петко Димитров и Яна Димитрова обещава да бъде по-кратка от очакваното!

Приказката между богатото семейство на Петко Димитров и Яна Акимова (вече Яна Димитрова) обещава да бъде по-кратка от очакваното. След стотиците статии, които се изписаха за огромната любов, охолния живот и безоблачното щастие на двойката, новината за разрива между тях втрещи всички.

И най-вече родителите им, които са сериозно разтревожени за съвместното им бъдеще. Това разкриха близки до Петко Димитров, който в случая (като да не повярваш), не е причината за влошените отношения в семейството, научи Kliuki.bg.

Петко Димитров

Петко Димитров и Яна Акимова – колко ли ще продължи прехвалената идилия?!

Припомняме, че винаги досега, именно бизнесменът ресторантьор е бил този, който или е кръшкал на половинките си, или е инициирал раздялата им. Това се случи и с Мария Игнатова, и с Ели Гигова, и с Преслава, и с редица други. Настоящият случай обаче е коренно различен, а Яна Димитрова е тази, по чиято вина бракът им може да се разпадне, въпреки бебето Доменик.

„Яна започна да преминава всички граници. Та тя буквално превърна Петко в свой слуга. Или по-точно казано, опитва се да го превърне, но няма да й се получи, защото мъжкар като него не би го позволил на никоя фуста, дори и на собствената“, разкриват верните авери на Петко Димитров и разказват, че Яна напоследък все по-често обикаляла моловете и кафенетата в приказки с приятелки, докато Петко Димитров седял вкъщи с бебето.

„Петко работи основно вечер, когато е в заведението си. И Яна започна да използва времето през деня, за да си вее байрака, а Петко превърна едва ли не в домакиня. Ами на него му писна обаче и първите им скандали бяха доста бурни. Двамата не си говорят с дни, но в случая правият е Петко и не, защото ни е приятел, а защото Яна е майка и жена – ами да се държи като такава!“, категорични са приятелите на бизнесмена.

От цялата драма най-притеснени са родителите на Петко и Яна, които опитвали да помирят двойката и да им дадат ценни съвети за брака им, докато не е станало твърде късно.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Идилията свърши: Разривът между Петко и Яна тормози близките им! (още подробности за драмата)”

  1. Elinor Takova

    ян. 25. 2015

    Дали е вярно не знам, но прекалено се хвалят и разясняват личния си живот!

Добавете коментар