Глория разкри: Да, той ме побърква, само за него мисля

Глория разкри: Да, той ме побърква, само за него мисля
5 (100%) 3 votes

Глория е отново влюбена! Млад бизнесмен побърква фолк дивата от …

Примата на родния ни попфолк се намира в изключително щастлив период и причината е от любовно естество. Глория за пореден път е влюбена, но по-интересното е, че това е най-добрият мъж, с когото някога е била физически. Става въпрос за млад бизнесмен, който притежава куп хотели не само по Черноморието на България, а и по зимните курорти, както писа „Слава“. Проучване на Kliuki.bg установи, че мъжът е точно с 10 години по-млад от майката на Симона Загорова. Двамата били двойка от около 3 месеца, но Глория упорито крие името на възлюбения си.

Глория отново изпитва любовта и в момента просто лети

Глория отново изпитва любовта и в момента просто лети

„Не съм се чувствала така досега. Този мъж просто ме побърква, не излиза от мислите ми. Постоянно е в ума ми, искам го всяка минута. Да, вярно е, по-добър не съм имала.“ – споделила пред близки изпълнителката на „Крепост“.

Всъщност това е мъжът, който помогнал на Глория да се съвземе след раздялата си със сръбския композитор. Певицата въртеше любов с него в продължение на 3 години, но в крайна сметка се озова изоставена. Последвали тежки седмици за примата, но точно тогава тя срещнала настоящия си любим. Според слуховете Глория е била на почивка в негов хотел в Банско, когато се запознали.

„Тя няма да се откаже да търси онази любов – романтичната. В нея има огън, има жар, което не угасва, ти си роден с него. Много е чувствителна, но ние затова си я обичаме.“ – казва за Глория нейна приятелка.

Илия Загоров няма как да не се чувства унизен, че настоящият възлюбен на бившата му е определян от нея за най-добрия във физически план. Дълги години бившият певец беше с Глория, но явно не е успявал да удовлетвори напълно красавицата. Сега тя получава това, от което наистина има нужда.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар