Албена Михова ще роди бебе на рокаджията Тома Здравков!

Чаровната актриса Албена Михова е бременна от рок певеца Тома Здравков, научи Kliuki.bg. Само след два месеца звездата от "Пълна лудница" ще навърши 40 години, но това очевидно не й пречи да изживява своята втора младост. Както е известно, Тома е едва 27-годишен и няма до този момент деца. Затова се предполага, че именно той е накарал Албена за забременее, въпреки че тя има вече един син от друг мъж.

"Тя се страхуваше да не го загуби. Знаеше, че не ги свързва нищо, освен една безгранична любов. Той обаче е по-млад и не се знаеше дали ще е достатъчно само да се обичат. Все пак всеки мъж един ден иска свое семейство." - споделя приятелка на Михова.

[caption id="attachment_334149" align="alignright" width="300" class=" "]Албена Михова обвърза много сериозно Тома Здравков Албена Михова обвърза много сериозно Тома Здравков[/caption]

Двойката е заедно от цели 5 години. Въпреки че ги разделят 12 години във възрастта, Албена и Тома преминаха през множество изпитания в своята връзка, но все още са един до друг. Говореше се, че рокаджията не е от най-верните мъже и че многократно е изневерявал на своята половинка. Дали обаче едно бащинство може да го промени?!

"Досега Тома беше като голямо дете. Годините обаче не спират и се усеща как и той помъдрява с времето. Албена му помогна много в това отношение. Покрай нея осъзна много неща." - разкрива близък до Тома Здравков.

Очаква се Албена Михова да роди около рождения ден на своя възлюбен, който е в края на май месец. Тогава актрисата ще бъде вече на 40 години, което е доста напреднала възраст за майка на новородено. Това обаче изобщо не я притеснява, понеже блондинката е над тези неща и тя го доказва всеки ден.

Тома стана известен точно преди началото на връзката си с Албена. Той спечели втория сезон на несъществуващото в България вече музикално шоу "Мюзик айдъл". По онова време рокаджията имаше друга половинка, но както често става, славата погълна и него и той я напусна, за да бъде с Албена Михова.