Сензационно разкритие на Тодор Славков за победата му в най-гледаното риалити шоу!

Тодор Славков хвърли шокираща бомба относно достоверността на "Биг Брадър" по време на гостуването си в предаването Dikoff, видя Kliuki.bg. Синът на Батето остави много от феновете на шоуто без думи, заявявайки че вотът на публиката не е представен коректно. За него не били гласували 51% във финалната битка с Катето Евро, а много повече, но от шоуто нарочно преиначили истината, за да поддържат интригата до самия край.

[caption id="attachment_334158" align="alignright" width="300" class=" "]Тодор Славков разкри, че в "Биг Брадър" не всичко се представя реално Тодор Славков разкри, че в "Биг Брадър" не всичко се представя реално[/caption]

"Имам вътрешна информация, че за мен са гласували много повече хора от обявения процент зрителски вот. Още 3 години обаче нямам право да коментирам резултатите, тъй като такъв ми е договорът с предаването." - каза Тодор Славков пред Сашо Диков.

Думите на внука на Тодор Живков със сигурност идват като студен душ за Катето Евро, която по време на финала, а и след него, показа, че вече не намира Малък Тошко за приятел. Тя бе обявила след края на предаването, че не знае как 51% от зрителите могат да гласуват за пияница и човек без никакви задръжки. Тодор Славков изглеждаше доста обиден на актрисата, но все пак не си позволи да каже нещо лошо за нея. Само в очите му се четеше едно разочарование от нея, понеже той се е почувствал предаден.

Относно жените, шампионът на "Биг Брадър Ол Старс" призна с чувство за хумор, че не иска някаква специална дама и даже в момента не търси жена.

"Искам да бъде руса, със закръглени форми. Разбира се, трябва да бъде тъпа, на кого му трябват умни жени?!" - заяви Тодор Славков с лека шеговитост.

Малък Тошко не пропусна да се подиграе и с Росен Плевнелиев, обявявайки го за изключително неадекватен и намеквайки че не става за президент на държавата.