Мика Стоичкова полудяла от ревност след страстните целувки на Иво Аръков и Марти Маринова!

Макар и на хиляди километри далеч от родината и въпреки новината за новата си любов, щерката на Христо Стоичков - Мика Стоичкова изпаднала в нервен срив при вида на няколко снимки в мрежата. Това разкриха близки приятели на устатата девойка, която била обзета от пристъп на ревност.

И то не към кой да е, а към бившия си любим Иво Аръков. След като дълго време беше сам и тъгуваше по изгубената си любов с Мика Стоичкова, чаровният актьор реши да продължи напред. А на всичко отгоре новата му изгора е в пъти по-красива от футболната щерка.

[caption id="attachment_334163" align="alignright" width="300"]Мика Стоичкова Мика Стоичкова ревнува бясно Иво Аръков от хубавата Марти Маринова[/caption]

Момичето се казва Марти Маринова и както сами може да се уверите, изглежда досущ като фотомодел. Преди броени дни Марти Маринова публикува в Инстаграм провокативни кадри с Иво Аръков, на които двамата се целуват страстно. Именно тези снимки накарали Мика Стоичкова да си спомни за близкото минало и като всяка жена, да изпадне в пристъп на ярост срещу бившия си.

"Няма какво да се лъжем. Мика изобщо не остана очарована от това, което видя. Още повече, че мацката е наистина убийствено красива. Реакцията й обаче е съвсем нормална. Коя на нейно място би приела с радост или с пълно безразличие гледката как мъжът, когото е обичала доскоро, се натиска с друга?!", коментират близки до Мика Стоичкова.

[caption id="attachment_334164" align="aligncenter" width="300"]Ето ги влюбените Иво Аръков и Марти Маринова Ето ги влюбените Иво Аръков и Марти Маринова[/caption]

По всичко личи, че съпругът на Жени Калканджиева - Тачо, е основният виновник за трансформацията на Иво Аръков. Двамата са почти постоянно заедно, а Тачо давал ценни уроци на актьора как да живее живота си и да гледа напред, вместо да тъжи за изгубени вече отношения и жени, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_334165" align="aligncenter" width="300"]Марти Маринова е удивителна красавица, далеч по-хубава от Мика Стоичкова Марти Маринова е удивителна красавица, далеч по-хубава от Мика Стоичкова[/caption]

Нещо повече обаче влудило Мика Стоичкова и това е фактът, че самата Марти Маринова явно не е никак вчерашна. След снимките с Иво Аръков, хубавицата публикува и многозначителен статус на стената си, който гласи: "Много други са се пробвали, мила и без време са си тръгвали. Сори, но вкуса му знам. Вместо с тебе, той би си легнал сам". След това послание, Мика Стоичкова буквално изтрещяла. Какво ли ще последва сега и в двата лагера?!