Християн Гущеров определено си взе белята със сватбата с Мария, но късно е, чадо!

"Горкият Християн Гущеров", не сдържаха възгласа си приятели на милионера, който само преди седмица стана законен съпруг на поп фолк дивата Мария. Не, не сте прочели грешно. Вместо да честитят на младоженеца, да му се радват и дори благородно да завиждат, аверите на Гущеров започнаха да се кръстят и да хвърлят сол през рамо - да не би да се окажат на неговото място.

Причината, както може сами да се досетите, е самата булка Мария, която не изчака мастилото на подписите върху брачното свидетелство да изсъхне, за да си покаже рогата. Ядовете на Християн Гущеров започнаха на самата сватба, но както се казва "Късно е, чадо! Мандалото лопна!".

[caption id="attachment_334194" align="alignright" width="300"]Мария Мария показа кой командва вкъщи още на самата сватба[/caption]

Най-голямият проблем (разбира се, първоначално) за Християн Гущеров се оказала категоричната забрана на Мария да кани свои приятели и познати на сватбата. Няма лъжа и измама. Както снощи и репортерите на Николета Лозанова от "Папараци" показаха нагледно, на сватбата на Мария и Християн Гущеров гъмжеше от нейни колеги, приятели, роднини, че дори фризьори, гримьори, маникюристи и прочие.

Докато от приятелите на младоженика нямаше и следа. Горкият, добре, че беше татко му Добромир Гущеров, че да има човекът с кого две думи да обели. "Това е абсурдно, бе! Каква е тази, че ще се разпорежда със сватба, която плаща семейството на мъжа й?! А и да не беше така - той да не е безгласна буква?! Егати лиглата, егати претенциите на това джудже", възмущават се и до днес приятели на Християн Гущеров, които се радвали на сватбата на авера си само по телевизията, научи Kliuki.bg.

Любопитно е щом Мария си позволява подобни своеволия още преди да е станала законна съпруга на Християн Гущеров, то какво ли го чака младоженика занапред. Ясно е, че желанието на булката е надвило и по отношение на медения месец на двойката, а Гущеров отново ще мъкне Мария в любимия й Сен Тропе.

Оттук нататък, както и приятелите му, може само да му пожелаем Д-то да му е яко, а нервите железни. Пък ако стане крайно наложащо, видната психоложка Ани Владимирова все ще му отдели няколко часа.