Маги Халваджиян уволнява Алекс Раева заради Слави?

Маги Халваджиян уволнява Алекс Раева заради Слави?
5 (100%) 2 votes

Алекс Раева е получила жесток ултиматум от своя шеф Магърдич Халваджиян!

Огромният конфликт между Маги Халваджиян и шоумена Слави Трифонов засегна и клетата Алекс Раева. Певицата получи ултиматум от шефа си в X Factor Магърдич, който гласи, че ако вземе участие в концерта на Дългия и „Ку-ку бенд“ на 25 април, ще бъде уволнена от музикалното шоу, научи Kliuki.bg.

Алекс Раева се оказа въвлечена в жестокия конфликт между Маги и Слави

Алекс Раева се оказа въвлечена в жестокия конфликт между Маги и Слави

Въпреки че събитието, което се подготвя от Слави и екипа му, не засяга пряко конкурентите му, арменският продуцент за пореден път се доказа като доста озлобена личност. Конфликтът му с Трифонов е от години, но той още повече се задълбочи, след като „България търси талант 2015“ бе поверено на компанията на Слави. Затова Маги се опитвал всячески да спре Алекс Раева от концерта и още повече се амбицирал, когато узнал, че Дългия много желае да включи бившата си любов в това грандиозно събитие в „Арена Армеец“.

„Мисля, че Магърдич иска просто да си отмъсти на Слави. Алекс няма нищо общо с конфликта им, но Халваджиян се опитва да се възползва от това, че в момента се ползва с привилегиите си на началник в X Factor.  Не му прави чест.“ – коментира фен на „Шоуто на Слави“.

Алекс Раева първоначално отказа на Трифонов и веднага като причина се възприе любовното й минало с шоумена. Всъщност обаче певицата е отказала заради заплахите на Маги Халваджиян. Слави е добър дипломат и последните информации твърдят, че е успял да убеди бившата си изгора да се включи в концерта му. Това е вбесило Магърдич, който директно е заплашил Алекс, че ако стъпи в „Арена Армеец“, няма да я покани за водеща на четвъртото издание на X Factor. Това може да разколебае красивата певица, но Слави Трифонов едва ли ще се откаже лесно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Маги Халваджиян уволнява Алекс Раева заради Слави?”

  1. аз

    ян. 27. 2015

    От циркаджийски клоун и благодарност….Амии!

Добавете коментар