Преслава пак предизвика завистта на колежките си

Поп фолк дивата Преслава се оказа с най-пълен график през този и следващия зимен месец. Една от най-оборотните пайнерки не може да се отърве от ангажименти. Брюнетката е с един от най-високите хонорари, като на участие взима по шест бона.

Той ще бъде двоен за Деня на влюбените. На Свети Валентин тя има две оферти. Едната е в известен пловдивски хотел, а вечерта ще вдига градусите на гостите в тузарски столичен чалга клуб, пише hotarena.net.

От което участие ще донесе на димитровградската фирма двадесет и четири бона, като половината ще напълнят директно и нейните сметки. С такъв космически хонорар могат да се похвалят малко певици на „Пайнер”, потриват доволно ръце и мениджърите на музикалния гигант.

[caption id="attachment_334202" align="alignright" width="300"]Преслава е съсипана Преслава е съсипана[/caption]

За модерния напоследък ден на Купидон по принцип хотелиери и ресторантьори надуват цените, но Преслава си остава и тогава една от най-оборотните изпълнителки. Докато на 14-ти февруари повечето нейни колежки се хвалят с екзотични екскурзии и диамантени бижута, Преслава ще пработи. Това не й пречи, защото засега до нея няма мъж.

Неизменно до изпълнителката на „Водка с утеха” ще бъде и бившата й кандидат свекърва Лидия Скалата. Според упоритата клюка двете са неразделни и обичат да купонясват яко. Въпреки че преди дни поп фолк дивата призна, че окончателно се е разделила със сина й Георги Станоев-Малката Бирма. Бившите гаджета имаха инфарктна връзка, която продължи близо три години, но завърши драматично, припомни Kluiki.bg.

За това помогна кибритлията нрав на добричлийката и ревнивия характер на плейбоя милионер, както и залитането му по знойни красавици. Затова на този етап Преслава предпочита компанията на Скалата. Бизнес императрицата дори я конкурира по хубост, подмятат я нейни дружки. Майката на Бирмата не жали пари за разкрасителни процедури, екзотични ваканции и обича много Преслава. Любимката й пък е категорична, че не иска да каже заветното „да” на човек, който не я заслужава, само за да угоди на общественото мнение.