Боряна Тихолова, която участва в X Factor, бе изпратена от семейството си и всички близки за последно...

Огромната трагедия, която сполетя 22-годишната Боряна Тихолова и семейството й, все още тегне над всички състрадателни хора. Днес близките на Боби си взеха "последно сбогом" с момичето. Младата красавица беше в кома от 14 януари, но издъхна вчера сутринта, след като лекарите се оказаха безпомощни да я спасят.

Боряна взе участие в първия сезон на музикалното шоу X Factor. Преди повече от 3 години тя впечатли много журито на предаването, понеже демонстрира огромен талант и потенциал за развитие. Близките й твърдят, че дори след 2011 г. девойката е продължавала да поддържа гласа си и да пее епизодично по участия.

[caption id="attachment_334212" align="alignright" width="300" class=" "]Боряна Тихолова по време на кастингите на X Factor Боряна Тихолова по време на кастингите на X Factor[/caption]

Боби припада неочаквано във фаталната нощ на 14 януари. Веднага е приета в болница на Велико Търново, след което е транспортирана в Плевен. Оказва се, че 22-годишната хубавица от X Factor има менингит. Мозъчната й кора е била получила силно възпаление в следствие на появил се херпес, разкриха докторите. Момичето не е успяло да се спаси, тъй като симптомите са го подлъгали. Няколко дни преди да припадне Боби е имала главоболие и висока температура, но е мислела, че е грип, писа Svishtov News.

[caption id="attachment_334213" align="alignleft" width="200" class=" "]Ето толкова красива беше тя... Ето толкова красива беше тя...[/caption]

На погребението на красавицата се появиха роднини, близки приятели, съученици. Болката у всички е голяма, понеже никой не е очаквал подобна съдба за 22-годишната девойка. Всички твърдят, че преди това е нямала особени проблеми със здравето.

Боряна Тихолова остава завинаги в спомените на хората, които я познаваха, с лъчезарната си усмивка и добра душа. Най-характерната черта в храктера й е била безкористната помощ, която е оказвала на своите приятели и близки. Момичето е впечатлявало всички младежи с невероятната си красота.

Kliuki.bg изказва своите съболезнования на семейството и всички близки на Боряна Тихолова. Явно е истина, че най-добрите си отиват най-рано.

Оставяме ви с изпълнението на Боби от кастингите на X Factor.