Николета се изложи като кифла с „компаньонката” на Емилия (СНИМКИ)

Николета се изложи като кифла с „компаньонката” на Емилия (СНИМКИ)
5 (100%) 2 votes

Николета трябва малко повече да участва в подготовката на собственото си предаване

Николета за пореден път заслужи подигравки заради не докрай изпипаното си предаване.

Модеката, която прекарва във Фейсбук точно толкова време, колкото пред огледалото, можеше да избегне издънката на собствените си сценаристи. След като хората, които наистина правят „Папараци”, решиха, че Спенс присъства на чалга-събитие, не правят разлика между съпруга, любовница и колежка, се оказа, че не познават и легендите на музиката.

В предаването, посветено на сълзите на Златка Райкова и сватбените резили на Мария, Голямата Славка Калчева беше принизена до „компаньонка” на колегите си, видя kliuki.bg.

След като забелязаха, че Емилия е елегантна, но непридружена от любимия си Коко Динев, „Папараци” –те забравиха за най-близката колежка на Мария и се заеха да коментират сватбените гафове.

След като отбелязаха, по живо – по здраво как е протекло събитието, взеха да „изпращат” гостите. Разбра се, че Андреа хапнала от тортата и напуснала партито. Гущерови изтърпели гладниците до последно, а младоженците прекарали приключилата брачна нощ в хотела.
emilia_kompanyonka 2

emilia_kompanyonka
Щом реши и Емилия да си ходи, глас зад кадър отбеляза, че си тръгва с „компаньонка”. Бдителни зрители обаче мигом писнаха: „Каква компаньонка, бе?! Славка Калчева ли не познавате?! Или щом не е чалгаджийка, не й знаем името?!”.
emilia_slavka 2

emilia_slavka
Емилия още през вечерта на сватбата сподели снимки колко добре се забавлява на масата с колегите. Със Славка Калчева дори позираха за официално фото като с цялото си уважение отбеляза:

emilia_slavka FB
Дамата, която ожени десетки влюбени (и дори Мария) със своята „Бяла роза”, няма как да не бъде позната и оценена – и като стил, и като пеене. Уви! Голямата Славка Калчева се оказа само „компаньонка” за „голямата водеща” и сценаристите й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Николета се изложи като кифла с „компаньонката” на Емилия (СНИМКИ)”

  1. съмнително или истинско

    ян. 27. 2015

    Тя Николинка да не се меси в чуждите сватби, щото то и нейната май никак не е законна – някой да е видял как се подписват с ритнитопковеца в регистрите за законни бракове? Няма такива – само циганската чалкаджииска уж сватба – Николинке покажи снимките от подписването ви,а не само от циганията ти – добре си знаеш, че си незаконна булка та и затова не си Божинова, като си знаеш насрания задник – мълчи сиr

  2. az

    ян. 27. 2015

    Поредното доказателство, че Николета просто гледа да обижда, без значение какво говори и дали е истина, важното е да са обиди. То иначе тя как ще изпъкне, хахаха умряла кукумявка. Даже и Валери не иска да й направи още 1 дете, че да говорят пак за тях, писна му. Търпи я заради Никол

Добавете коментар