Андреа чукна 28 години с най-приказния купон, подарен й от Кубрат Пулев!

Любимката на поп фолка Андреа чукна 28 лазарника с незабравим купон, който според нея, е най-приказният от всички досега. Причината вероятно е, че цялото тържество бе организирано и платено от любимия й Кубрат Пулев, който бе неотлъчно до рожденичката - противно на писанията на някои жълти сайтове, че Кобрата отсъствал от събитието.

[caption id="attachment_334237" align="alignright" width="300"]Андреа Андреа отпразнува най-приказния си рожден ден, организиран от Кубрат Пулев[/caption]

"Как ще остави Андреа в най-специалния ден за нея?! Та Кубрат би се върнал и от чужбина ако беше там, само и само да е с нея. Нещо повече - решението да организира купона беше на самия Кубрат и признаваме, че му се получи уникално. Андреа остана очарована от подредбата в заведението, балоните, тортата и всичко. А колкото до другия - личен подарък от Кобрата, нека тя сама издаде какъв е", разкриха гости на тържеството за рождения ден на Андреа, което струвало на Кубрат Пулев над 20 000 лева.

Както сами може да се уверите от снимките, Андреа изглежда повече от блестящо и почти през цялата вечер не се отделя от прегръдките на половинката си. Нещо друго направи силно впечатление обаче - оскъдният брой на известните гости, поканени от нея на тържеството.

[caption id="attachment_334238" align="aligncenter" width="300"]Красивата рожденичка събра очите на гостите, беше прекрасна Красивата рожденичка събра очите на гостите, беше прекрасна[/caption] [caption id="attachment_334239" align="aligncenter" width="300"]Кубрат Пулев не бил на тържеството ли - друг път! Кубрат Пулев не бил на тържеството ли - друг път![/caption] [caption id="attachment_334240" align="aligncenter" width="300"]Андреа се радва като малко момиченце на подаръците и балоните Андреа се радва като малко момиченце на подаръците и балоните[/caption] [caption id="attachment_334241" align="aligncenter" width="300"]Кубрат Пулев и за миг не се отдели от половинката си Кубрат Пулев и за миг не се отдели от половинката си[/caption]

Сред тях се откроиха само лицата на Златка Райкова, вярната дружка на Андреа - Анелия, разбира се, нейният стилист Вили и Алекс Йорданова. Други популярни личности не бяха забелязани, но най-големият въпрос бе защо т.нар. приятелка на Андреа - Николета Лозанова не бе поканена?!

[caption id="attachment_334242" align="aligncenter" width="300"]Единственото, което все още липсва на Андреа и Кобрата, е сватба и едно бебе Единственото, което все още липсва на Андреа и Кобрата, е сватба и едно бебе[/caption] [caption id="attachment_334243" align="aligncenter" width="300"]Със Златка Райкова и Анелия обаче се забавляват като за последно всеки път Със Златка Райкова и Анелия обаче се забавляват като за последно всеки път[/caption]

Николета Лозанова бе една от първите, които честитиха рождения ден на Андреа във Фейсбук. Тя подари на рожденичката красив колаж и мило пожелание, с което развълнува феновете. Съпругата на Валери Божинов обаче не бе удостоена с честта да вдигне наздравица с Андреа, което наведе много от гостите на размисъл по отношение на тяхното "сдобряване", научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_334244" align="aligncenter" width="300"]Андреа духа... мечтата на всеки мъж, макар и метафорично Андреа духа... мечтата на всеки мъж, макар и метафорично[/caption] [caption id="attachment_334245" align="aligncenter" width="300"]Андреа короняса Анелия със собствената си корона Андреа короняса Анелия със собствената си корона[/caption]

"Какво сдобряване, какви пет лева?! Андреа никога няма да бъде истинска приятелка с Николета Лозанова, просто защото последната е толкова себична и самовлюбена, че подобно понятие й е чуждо. Да, покани я да се снима в клипа й, защото е професионалистка и нищо повече. Отношенията им са делови - добронамерени, но делови", коментират близки до Андреа.

Която кой знае защо и на този рожден ден не получи дългоочакваното предложение за брак от Кубрат Пулев. А може би Кобрата не иска да смесва събитията и е насрочил бленувания от Андреа въпрос за друга дата?!