Гущерови не понесоха как ги изрисуваха за пореден път в предаването на Николета

Гущерови последваха светлия пример на Иван Ласкин.

След като актьорът изтърпя поредно унижение в национален ефир и беше намекнато, че е непоправим алкохолик, той не премълча. С две изречения даде да се разбере какво мисли за Николета, „Папараци” и продуцентите й.

След като изтърси мило „Честит Банго Васил!” на крехката си врагиня, Иван Ласкин не се оттегли от бойното поле. Зевзекът намери срамен спомен от дебюта на Николета като светска персона, видя kliuki.bg

Лозанова уж се гордее, че е най-успялата плеймейтка у нас, но не й се нрави, че още има доказателства как е била готова на всичко за малко слава – дори да друса телеса върху изкуствен бик. nikoleta Продуцентите й пък май настъпиха не когото трябва с двата последни епизода на „Папараци”. На младото семейство Гущерови беше посветено половината екранно време, което не би било толкова лошо, ако не им се присмиваха.

Вместо ахкане и охкане, сватбата на Мария беше подиграна по всички параграфи и кой знае защо непрекъснато беше акцентирано на неаристократичния й произход. Гущерови не са като Алисия и не биха си позволили да влизат в евтини медийни войни. На сватовете обаче нищо не им пречи!

Мария може да се пъне да бъде красноречива, но и сестра й Ирена си я бива (в случай, че не са я посъветвали как да реагира). Готината балдъза на Християн брани засегнатата чест на заралии, но и показва завидна ирония. irena kirova И тя като Ласкин не пропусна дребничкия ръст на Андрей, който снобски се гордее, че е кореняк-софиянец и не са го натирвали на село през ваканциите. irena kirova 2 Какво е накарало Мария да не поддържа топли отношения с бившите продуценти на „Мюзик Айдъл”, никой не знае. Гущерови обаче не ги искаха на сватбата, за което все още ще си плащат.

Милионерската фамилия обаче няма да страда тихо и мълчаливо за вмешателството в личния им живот. Докато Гущерови се радват на меден месец, малката Ирена дебне с камера, за да застреля някой лош папарак!