Мариана Векилска още мрази Ани Цолова

Мариана Векилска още мрази Ани Цолова
5 (100%) 2 votes

Мариана Векилска вече няма задръжки да се обяви против Ани Цолова! Двете отдавна не се понасят!

След като пътищата им се разделиха, вече нищо не спира Мариана Векилска и Ани Цолова да бъдат открити врагове. По време на съвместната им работа в Би Ти Ви двете не се понасяха и това беше обществена тайна. Затова Мариана беше сред най-радостните журналисти в медията, когато узна за напускането на Ани и Виктор в посока Нова ТВ, припомня Kliuki.bg.

Конфликтът между Векилска и Цолова започна преди около 10 години. Тогава Ани замести Мариана в „Тази сутрин“, тъй като втората излезе в отпуск по майчинство. Шефовете на БТВ обаче останаха много доволни от Ани Цолова, заради което я оставиха за постоянно до Николай Бареков. Това прати Мариана Векилска в новинарската емисия, при това не централната, а обедната.

Мариана Векилска все още помни какво й причини Ани Цолова

Мариана Векилска все още помни какво й причини Ани Цолова

„Мариана се почувства обидена. Въпреки че заплатата й не беше понижена, тя го прие като стъпка надолу в кариерата си. Харесваше й много да бъде в сутрешния блок.“ – коментираха навремето близките на журналистката.

Мариана Векилска е била разочарована най-вече от поведението на Ани Цолова, която тогава със зъби и нокти е агитирала шефовете си да остане до Бареков. Това е породило конфликт между двете, който продължава и до днес. Самата Анна тогава нашумя много бързо с провокативните си въпроси. Това й осигури голяма моментна слава като журналист.

„Много хора считат, че двете не се разбират, защото са от една и съща зодия. Жените Овен са прекалено властолюбиви. Те не понасят чуждото мнение и са много твърдоглави.“ – казва бивш колега на журналистките.

Днес чаровната Ани Цолова е наистина далеч по-просперираща журналистка от Мариана Векилска. В Нова ТВ дуетната половинка на Виктор Николаев получава огромна заплата, в пъти по-голяма от тази в Би Ти Ви.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар