Тодор Славков взе най-сериозното решение в живота си

Тодор Славков решил най-сетне да се промени напълно и да стане чисто нов човек. Татовият внук буквално се сринал, след като изгледал всички видеа с пиянските изцепки, които сторил в Къщата на ВИП Брадър. Безкрайните алкохолни запои, последвали със срамното смъкване на гащите, както и грозните ситуации, които забърка пак заради чашките го накарали завинаги да се измъкне от зависимостта си.

Капката преляла и заради състоянието, в което изпадна Тодор Славков в края на шоуто. Поради това, че се наливаше както винаги още от началото на деня, той беше почти неадекватен дори и след като стана любимец на публиката и грабна големия приз от шоуто на ВИП Брадър, пише Пик.

След като спечели луксозния джип, Малък Тошко се покри след последвалия купон и не се показа дори и като гост в предаването на Гала „На кафе”.Според близките му запоят продължил почти след новата година, а Малък Тошко така и не разбрал с кой и къде е прекарал и най-светлия християнски празник- Коледа.

[caption id="attachment_334287" align="alignright" width="234"]Тодор Славков ще променя живота си Тодор Славков ще променя живота си[/caption]

Затова накрая Тодор Славков решил да скъса с алкохолните запои и безпаметното събиране на непознати в дома си, превърнал го в гуляйджийски приют и свърталище за срамни веселби, припомни и Kluiki.bg.

Синът на Батето вече избрал частна клиника в Белград, за да се отърве от зависимостта, далеч от любопитни хорски очи. Още от сега той се наливал само със сокове от плодове и зеленчуци, за да детоксикира организма си от вредното действие на алкохола.

Според програмата бонвивана ще престои половин месец в лечебното заведение, като се подлага на очистващи диети и пие необходимите илачи. После половин месец ще прекара в хотел, където ще продължава с релаксиращи процедури. Там ще го посещава лекуващия му лекар и психолог. Лечението ще продължи и след като се прибере вкъщи. Той ще пие лекарства, сокове, ще яде плодове и зеленчуци, а роднина ще следи урината му почти цяла година, за да не залитне пак Малък Тошко до чашката.

Тодор Славков се решил на отчаяната стъпка най-вече заради любимата си дъщеря Кати. Осемгодишната чаровница му казала, че не се срамува от него и поведението му в Къщата на ВИП Брадър. Но тя разбила сърцето му с думите: „Тате, аз не ти се сърдя. Ти си просто такъв!”, с които го „разстреляла”, признал Малък Тошко. За да й покаже, че може да се промени, той решил да се излекува и да стане чисто нов човек.