Константин дори подготвя тоталното си напускане на голямата сцена, за да стане „домакиня”

Константин се видя принуден публично да разкрие, че се е превърнал в тотален „чехльо”.

Певецът най-накрая каза истината за снимките на „Не си ти”, макар kliuki.bg първи и отдавна забелязаха умелата манипулация на Алисия и дуетната й половинка. Надето на Константин уж беше самото съвършенство – красива, добра и оперирана от ревност, но историята май се оказа съшита с бели конци.

Певецът твърди, че жена му го вдъхновила за откровените кадри и опасната близост с Алисия. Веднага след това обаче призна: Дамата, която обсипва с пламенни ласки е ...Надето – нагиздена с перука и добре гримирана. Надежда на Константин го пенсионира В светлината на последното разкритие, че Константин върви по стъпките на бившата си, малко трудно хващаме вярва в свободомислието на блондинката. За капак и мъжлето й обяви, че бавно, но сигурно се оттегля от сцената.

Шестнадесет години къртовски труд по кръчмите и веселба дошли в повече на певеца! Вярно - почивал повече, да тренирал ударно, взимал витамини и дори си правел инхалации, но възрастта си казвала думата.

На Константин повече му харесва явно да печели като кръчмар. Светлият пример на другарчето му Коко Динев го накарало да вземе решение за ранно пенсиониране. Любимецът на публиката щял да си гледа семейството и да се появява все по-рядко в клубовете.

Константин тактично забрави да спомене, че младата му булка тъкмо започна стаж като юрист, а той копнее за второ дете. На Надето май и писна да стои послушно в къщи, докато пресата се скъсва да пише за шавливия й мъж. За да има мир в къщи, благоверният й позволи всичко – да присъства на клиповете, да дава идеи за снимките, да ходи на партитата на компанията и какво ли още не.

Последната стъпка в послушанието на Константин е да се превърне в „домакиня”, за да си гарантира здраво семейство и нов наследник.