Иван Христов разтревожен от новината за бременността на Ирина Тенчева!

"Защо го направи?! Защо не ми е казала?! Никога нямаше да я изоставя, тя е моята жена все пак" - това са думите, с които Иван Христов признал пред близки приятели истината за бременността на половинката си Ирина Тенчева. Продуцентът бил страшно притеснен от ситуацията, след като научил от любимата си какъв риск е поела в името на семейството им и общото бъдеще заедно.

Източници, близки до Иван Христов и Ирина Тенчева разказаха, че слуховете, които плъзнаха в медиите за това, че продуцентът не искал второ дете и едва ли не Ирина забременяла по собствено желание, са далеч от истината. Нещо повече - самата Ирина Тенчева била тази, която нямала никакво намерение да ражда отново. А причината - двете изключително тежки бременности, които преживяла навремето.

[caption id="attachment_334331" align="alignright" width="300"]Иван Христов Иван Христов притеснен, защото не знаел истината за предишните проблеми на Ирина[/caption]

"Ирина има две прекрасни деца - Спас и Вирджиния, но само тя си знае какво й е струвало да ги роди. Въпреки че тогава бе значително по-млада от сега, тя преживя две кошмарни бременности. Мина през ада, само и само да роди децата си, но се беше зарекла, че никога повече няма да се подложи на този кошмар. Бременността й от Иван е съвсем случайна. И като видя колко е щастлив, тя просто нямаше как да откаже да роди и трети път", разказват близки до Ирина Тенчева.

Самият Иван Христов научил наскоро за проблемните бременности на любимата си и истински се разтревожил за състоянието й. Той с цялото си сърце копнеел с Ирина да си имат свое дете, но повече от всичко искал тя да е жива и здрава, и да не я излага на никакви рискове.

"Общото им дете ще ги сплоти още повече, но Иван беше така уплашен, че със сигурност нямаше да забремени Ирина ако знаеше за проблемите й предварително. Сега не спира да я кара да си почива и да я мъкне по лекари дори няколко пъти седмично. Тя започна вече да се шегува с него и страха му, но той е упорит - иска да е сигурен, че няма опасност за нея и бебето", разказват източниците.

Детето на Иван Христов и Ирина Тенчева трябва да се роди през идния месец февруари, когато е и терминът на щастливата бъдеща майка. А всички им пожелават късмет, щастие и едно здраво и сладко бебче.