Нели Петкова грее от щастие и ще го докаже на концерта на Слави Трифонов!

След проблемите с Алекс Раева и Деси Добрева, Слави Трифонов най-после получи едно "Да" от своите бивши вокалистки. Нели Петкова, която винаги се е славела като добро момиче, се яви спасението за Дългия, който едва ли щеше да понесе отказ и от нея. 31-годишната певица е приела поканата на Слави за концерта на 25 април и ще се завърне в България специално за събитието, научи Kliuki.bg.

Според слуховете обаче друга е причината Нели Петкова да потвърди своето участие, при това така бързо и с такъв ентусиазъм. Талантливата чаровница е останала много щастлива и удовлетворена от новината за края между Слави Трифонов и Мартина. Преди години именно балерината бе сочена като жената, която е отнела Дългия от Нели. Времето обаче тече и нещата се променят.

[caption id="attachment_334343" align="alignright" width="300" class=" "]Нели Петкова винаги ще изпитва специални чувства към Слави Трифонов Нели Петкова винаги ще изпитва специални чувства към Слави Трифонов[/caption]

Нели Петкова прекара в "Шоуто на Слави" най-много време от всички певици досега. Считаше се, че тя има по-специални чувства към своя началник и дори преди се говореше, че двамата са имали кратка любовна авантюра. Самата Нели обаче явно е считала нещата за по-сериозни, защото е останала доста разочарована, когато Мартина Огнянова е пленила сърцето на Слави. Дори й е станало толкова тъжно, че даже напуснала.

Сега красивата певица ще се завърне при Слави Трифонов, макар и само за една нощ. Тя очаквала с нетърпение концерта и тайно се надявала отново да омая Дългия, издават запознати. В момента Слави е абсолютно свободен, но проблемът пред Нели е, че той е тотално отвратен от жените, след измяната на Мартина, че едва ли би поискал нова връзка.

"Той е толкова наранен от Мартина, че не иска да гледа към друга. Зад този образ на строг и властен мъж има една много чувствителна душа.' - коментират близки до Трифонов.