Крисия Тодорова прави всичко по силите си, за да не товари семейството си с пари по нея!

Въпреки че е едва 10-годишна, Крисия Тодорова вече се издържа сама. Хонорарите й в "Шоуто на Слави" са огромни. Слуховете са, че момиченцето получава по 2 хил. лв. само за едно свое появяване в предаването на Дългия. Освен това детето-чудо направи фурор на Евровизия, което му даде популярност и извън България. Крисия често е канена да пее на детски партита и концерти, което също й осигурява добра печалба. Малкото момиченце с ангелски глас печели на месец много повече от възрастни хора с дългогодишен трудов стаж. Всичко това й даде възможност да участва пълноправно в покупката на ново жилище на семейството.

[caption id="attachment_334366" align="alignright" width="300" class=" "]Крисия Тодорова помага финансово на семейството си Крисия Тодорова помага финансово на семейството си[/caption]

Както "Ретро" писа, Марин и Ангелина са закупили апартамент в София. Той се намира в "Манастирски ливади" и е взет от семейството на изплащане. Цената му била 210 хил. лв., което за жилище от 170 кв. е наистина нищожно. Причината цялото семейство да се мести от Разград в София е именно Крисия. Сладката певица има множество ангажименти в столицата, а и родителите й са преценили, че е по-добре за професионалното й развитие да живее в по-голям град.

Крисия обаче е направила невероятен жест към семейството си. Тя сама решила да вземе участие в покупката на апартамента, давайки "скромната" сума от 40 хил. лв. Тези пари момиченцето ги било натрупало на влог в банката за по-малко от година работа, научи Kliuki.bg. Като награда Марин и Ангелина решили, че е редно да пишат жилището на името на Крисия, която само след по-малко от 8 години ще има възможност да се разпорежда с него както тя пожелае.

Бащата на детето-чудо все пак ще продължи да пътува често по линията София-Разград, за да наглежда бизнеса си, но поне останалите членове на семейството вече няма да бъдат ангажирани с непрестанни пътувания. Очаква се семейството да се нанесе в новата си покупка през лятото, за да може Крисия да завърши началното си образование в Разград.