Асен Блатечки няма намерение да поддържа добри отношения с Диляна Попова!

Популярният актьор Асен Блатечки е безкрайно разочарован и огорчен от своята бивша изгора Диляна Попова. Слуховете твърдят, че той не искал дори да я вижда, защото тя се оказала съвсем друг човек от това, което мислел. По време на бременността й Блатечки се чувствал длъжен да й помага, но след раждането на Борил той тотално я оставил на произвола на съдбата. Пристигал единствено да вземе сина си за два дни и после го връщал.

"Той остана много обиден, когато узна пъкления й план да го ангажира за цял живот. Понеже Диляна нямаше деца, реши, че е време да си направи, а Асен беше удобна мишена, защото е заможен и известен. Освен това носи гени на хубавец, което винаги е вълнувало Дидето." - споделя познат на актьора.

[caption id="attachment_334371" align="alignright" width="300" class=" "]Асен Блатечки няма да прости на Диляна Попова Асен Блатечки няма да прости на Диляна Попова[/caption]

Припомняме, че Асен Блатечки имаше извънбрачна връзка с Диляна Попова в продължение на 3 години, преди тя да забременее. Това силно нарани съпругата му Катерина, от която също има дете. Все пак звездата на "Стъклен дом" реши да остане с жена си, което не наранило чак толкова Диляна, защото той ще продължи да изплаща солидна сума за сина си.

Според последните информации Асен Блатечки бил сериозно сърдит на Попова, защото по нея и бебето му отивали огромна част от доходите, а в момента работата му не вървяла особено. Ангажиментите му в киното намаляха, а в театъра заплащането никога не е било достатъчно за стандарта на актьора. За финансовите си проблеми Блатечки обвинявал най-вече Диляна Попова, защото тя го била подлъгала да забременее.

"Той обича много сина си, въпреки начина, по който се случиха нещата. На майка му обаче няма да прости. Тя го преметна, за да си осигури живота. Една недостойна постъпка." - коментира още източникът на Kliuki.bg.