Зорница Линдарева върви по пътя на новата си най-добра приятелка – Елена Кучкова

Зорница Линдарева пробута номера на Елена Кучкова.

Двете силиконки, които уж се ненавиждаха, докато бяха под общ покрив във ВИП Брадър 2014, навън се сближиха твърде много. Двете не само празнуваха заедно зимните празници, но непрекъснато излизат заедно, а и както си проличат – взаимно се учат на мурафети.

След като „Папараци”-те на Николета се сдобиха с категорично доказателство кой е влиятелният любовник на Елена Кучкова, направиха същият капан на Зорница Линдарева, видя kliuki.bg.

Плеймейтката беше заснета как с идеална прическа и тоалет хвърля боклука, преди да изфучи към провинцията с богатото си гадже. Папарашкият удар беше така изпипан, че се появиха основателни съмнения. Заподозряха, че компроматът е предварително договорен.

Долу-горе същите подозрения плъзнаха след като Николета се похвали с нова находка. „Забранена любов” се наричат кадрите, които са увековечили Зорница Линдарева с безупречен вид и възрастен любим под ръка. zornitza lindareva Скандалната любовница на Тачо вече не ще да се занимава с „Калканджиеви”, а се радва на разкош и щедрост от гаджето. Любовникът на богатата моделка е небеизвестният Иво Редбула – вносителят на популярната енергийна напитка. zornitza lindareva 2 Двамата отново са заедно след панаирите, които спретнала госпожата на баровеца, аферата с Тачо и престоя на Зорница Линдарева в Къщата. Бизнесменът явно е приключил с брака си и моделката сега е кралица в дома му.

Ивайло Тодоров изчака любимата му да излезе от реалитито, прости и цялото шоу, което спретна и обеща да се погрижи за нея. Двамата очевидно се разбират доста добре и са оставили в миналото проблемите.

Любовникът на Кучкова спокойно призна пред медиите, че е „близък” с плеймейтката като тайната им лъсна в национален ефир. Дали толкова благо ще реагира гаджето на Зорница Линдарева?!

Снимки на бизнесмена по принцип липсват в медиите и благодарение на „Папараци” за първи път широката общественост ще види лицето му. Зорница Линдарева само до преди дни се хвали с гигантски букети и скъпи жестове на внимание. Завръщането й в ефира обаче може да й скрои лош номер...