Мария не можела да си представи детето й да премине по нейния път, започнал с толкова лишения

Мария се бори до последно за втори брак с милионер, за да избяга спомена от тъжното си детство.

Певицата все още болезнено реагира на всеки намек колко абсурдна двойка са с мъжа си и колко неуместни са аристократичните й напъни. Мария прави, струва и вдигна такава сватба, че скоро няма да заглъхнат коментарите й за нея. Певицата обаче има тайни страхове, които не са за бъдещето на брака й, а сенки от детството, научи kliuki.bg.

Мария е можела да се радва на живот като принцеса още, докато била малко момиченце. Баща й Панайот Киров спечелил доста впечатляващи титли като борец и можел да осигури семейството си добре, ако не беше се развел с първата си съпруга твърде рано.

Мария, майка й и Ирена се прибрали безславно от столицата като се настанили в апартамента на именития татко – дарен от областта заради заслуги. Бащата се обаждал понякога на децата си, но не поел сериозна финансова отговорност към тях.

Бремето по отглеждането им паднала на твърде младата Йорданка, която работела по на три места, но парите все не стигали. Нищетата им стигала чак до там, че по Нова година изпращали Ирена при баба и дядо, а Мария и майка й се гушкали в мразовитите нощи – токът им бил спрян заради неплатени сметки.

Децата от „добрите” семейства не искали да дружат с настоящата милионерша. Мария се прибирала насинена и разплакана и твърде рано разбрала колко е важно да си заможен.

В същото време бащата на семейството създава собствен клуб в САЩ и има нова жена, която му ражда мечтания син. Голямата му дъщеря обаче няма време да се окайва и едва навършила пълнолетие вече изхранва като певица близките си. mariq-svatba-3-Small Първият й брак с Митко ги спасява от недоимъка, но Мария и тогава не се срамува да признае, че ако няма финансова стабилност – няма любов! Красивият бизнесмен намира взаимност при Никол, а певицата търси нов спасител.

Мария почти веднага след развода се сближава с Християн Гущеров. Тя не иска да е като всичките си колежки – сама с дете и някаква издръжка. Поставя в риск дори кариерата си, за да задържи по-младия си приятел.

Жертвите и подигравките на хората обаче се отблагодаряват. Доказва на Гущеров, че заслужва доверие и в крайна сметка Мария от Пепеляшка за втори път стана принцеса.