Мариана Векилска е подложена на голям стрес, защото не са в работата я натоварват, но и у дома!

Любовта между Мариана Векилска и Симеон Колев изживява сериозна криза. Това вещаят последните слухове, според които радиоводещият е заплашил жена си, че ако не намали работата и не започне да му обръща повече внимание, ще я напусне, дочу Kliuki.bg.

Наглостта на Симеон обаче е пълна, защото през последните 10 години Мариана Векилска изтъря много. Поне така се говореше. Имаше слухове за изневяра на Колев, която тв водещата прости. От известно време обаче той бил по-верен от всякога и искрено се надявал нещата между тях да потръгнат отново. За тази цел двамата трябвало да се виждат по-често, а това сега не се случва изобщо.

[caption id="attachment_334393" align="alignright" width="300" class=" "]Мариана Векилска получи неочакван удар от Симеон Колев Мариана Векилска получи неочакван удар от Симеон Колев[/caption]

В момента Мариана Векилска е изключително ангажирана с работата си. Разминаването в графиците на нея и Симеон било огромно. Понякога тя си лягала, а той отивал на работа. Когато тя ставала сутрин пък, той спял дълбоко. Така двамата почти не се виждали и всичко това натоварвало двойката.

"Мариана е работохолик. Симо го знаеше отлично, когато я избра за жена. Двамата много силно се обичат, то се вижда. Проблемите им са от битово естество, което понякога се оказва много лошо. Дано се оправят." - коментират близки до двойката.

Симеон Колев вече бил направо бесен, защото му липсвали не само разговорите с Мариана Векилска, но и физическата близост с нея. Това разминаване, което се случвало между тях заради работата, не им давало възможност да се отдадат един на друг. Затова Симеон откровено заплашил жена си, че ще си намери друга, ако продължава да му обръща гръб в леглото. От своя страна обаче Мариана Векилска не е от жените, които търпят властно поведение спрямо тях и скандалът затова вече е налице.