Любимият на красивата Боряна Тихолова - Александър, разказа последния си светъл спомен от нея!

Преди броени дни цяла България бе разтърсена от новината за нелепата смърт на красиво младо момиче. 20-годишната Боряна Тихолова, която с таланта си развълнува журито и публиката в един от първите сезони на "Х Фактор", почина внезапно от херпес менингит в болницата в Плевен.

Цели девет дни красивата девойка агонизирала в страшни мъки, след което изпада в мозъчна кома. А лекарите само ужасени вдигат рамене и съобщават кошмарната вест на родителите: "Състоянието й е безнадеждно. Шансовете са почти нулеви", припомня Kliuki.bg.

[caption id="attachment_334403" align="alignright" width="300"]Боряна Тихолова Боряна Тихолова остава завинаги в сърцата на тези, които я обичаха[/caption]

Изгубил любовта на живота си, както Александър сам определя връзката си с Боряна Тихолова, той сподели последните си мигове с нея. "Страх ме е. Не знам какво ми става, но сърцето ми бие много бързо и цялата треперя. Чувствам се като омагьосана, а главата адски ме боли", това казала Боряна Тихолова на Александър в сряда, след като във вторник била на изпит, а после двамата си направили дълга разходка.

Още тогава обаче Боряна Тихолова не се чувствала добре и се оплаквала от силно главоболие. В сряда вече състоянието й се влошило още повече и притесненото момиче позвънило по телефона на любимия си.

[caption id="attachment_334404" align="aligncenter" width="300"]Красивото момиче си отиде без време, семейството й е в шок Красивото момиче си отиде без време, семейството й е в шок[/caption]

Александър веднага отишъл в дома й, дали й хапчета и не се отделил от нея с часове. Той разказва през сълзи, че Боряна е най-милият и добър човек, който е познавал и че била невероятна мечтателка. Боби учила усърдно, но мечтата й била да се занимава с музика и да стане известна певица.

"Ако пък не успея, искам просто да бъда най-добрата в това, което правя. Животът е кратък и човек не бива да губи нито миг в безделие, а да взима с пълни шепи и да се радва, дори на най-мъничките неща", мъдро говорела красивата Боряна Тихолова, която не може да бъде прежалена не само от семейството, но и от колегите си в Стопанската академия, където следвала "Икономика на туризма".