Григор Димитров е извън кожата си, защото може да не се ожени за Мария Шарапова

В истинска емоционална криза се намира в момента Григор Димитров. Българинът е бесен, защото Маша все още не е приела неговото предложение му за брак. Двамата са говорили за голямото събитие, но рускинята така и не е казала окончателното "да", научи Kliuki.bg.

Причината Мария Шарапова все още да се дърпа се корени в баща й Юрий, който изобщо не харесвал Гришо. Нещо повече. Той забранил на щерка си да се омъжва за българския си колега и й вдигнал огромен скандал. Маша по принцип много слушала татко си. Отново Юрий се е оказал една от причините за проваления й годеж със Саша Вуячич преди време. Затова Григор Димитров много се притеснявал да не се получи и сега така.

[caption id="attachment_334424" align="alignright" width="300" class=" "]Григор Димитров бесен, че сватбата му може да не се състои Григор Димитров бесен, че сватбата му може да не се състои[/caption]

"Гришо е луд по рускинята. Погледът му издава всичко. Той не може да си представи да бъде някога без нея. Иска я за жена, но нещо става, не знам какво." - споделя познат на българския тенисист.

Въпреки всичките опити на Григор Димитров да се сближи с Юрий, той непрекъснато удрял на камък. Руснакът не го харесвал, защото имал по-консервативни разбирания. Считал, че мъжът в едно семейство задължително трябва да бъде по-голям на възраст от жената. Освен това за Шарапов Гришо не бил мъж на място и не можело никак да се разчита на него в кризисни ситуации. Той знаел, че Мария е силна жена и затова искал за нея силен по характер мъж.

В момента Григор Димитров е бесен, вещаят слуховете. Той знаел, че бъдещият му евентуален тъст няма да одобри сватбата, но не разбирал защо Мария го слушала толкова. В крайна сметка Гришо бил на мнение, че в любовта са важни само двама души, но може би Шарапова не изповядва същата теза.