Глория ще бъде освободена от "Пайнер" до няколко месеца!

Над 20 години вярна служба не стигнаха на Глория да получи уважително "сбогом" от своя шеф Митко Димитров. Нещо повече. Примата ще бъде унизена с уволнение от компанията, научи Kliuki.bg. Настоящият договор на Глория е до рождения й ден, който е в края на юни. Навършвайки 42 години, певицата ще стане свободен агент. Пайнера бил обещал на Глория, че ще поднови договора й, но последните събития го разубедили.

[caption id="attachment_334433" align="alignright" width="300" class=" "]Глория се прощава с "Пайнер" Глория се прощава с "Пайнер"[/caption]

Примата и началникът й се скарали жестоко, а причината отново била в прословутите награди на компанията, които ще бъдат връчени след около месец. След като научила, че за нея няма да има нито една награда, Глория побесняла и заявила право в лицето на Митко Димитров, че изобщо няма да си направи труда да посети събитието, камо ли да пее на него. Това от своя страна вбесило продуцента й и той я заплашил, че ако го стори, може да каже завинаги "сбогом" на "Пайнер".

Това не е първият скандал между двете страни. През последното лято Глория отново възнегодува срещу Митко, тъй като не бе включена в турнето. Тя се изказа на няколко пъти доста остро в публичното пространство, което вбеси Пайнера. Преди това пък изпълнителката на "Пясъчни кули" също разкритикува жестоко работодателя си, понеже на последните награди не й бе връчена заслужената от нея "Балада на годината", която тогава отиде в Цветелина Янева.

Глория е първата певица, която подписа с "Пайнер". Над 20 години тя се радваше на огромна подкрепа от хората, но сякаш Митко Димитров не успя да я оцени подобаващо. Още преди години певицата негодуваше срещу лансирането на Ивана и многократното й излъчване за Певица на годината. На Пайнера обаче вече му е дошло в повече цялото това мрънкане на Глория и смята да сложи точка. Очаква се примата да основе собствена музикална компания по примера на Камелия.

Предлагаме на вниманието ви един от вечните хитове на Глория в "Пайнер".